Acasă Eveniment Suceava: Biserica de lemn din Brodina de Sus, mistuită din temelii de...

Suceava: Biserica de lemn din Brodina de Sus, mistuită din temelii de un incendiu puternic (VIDEO)

129
0
suceava:-biserica-de-lemn-din-brodina-de-sus,-mistuita-din-temelii-de-un-incendiu-puternic-(video)
Timp de lectura: < 1 minut

Acasa

Ştiri

Știri Locale

Suceava: Biserica de lemn din Brodina de Sus, mistuită din temelii de un incendiu puternic (VIDEO)

Un puternic incendiu a cuprins miercuri seară biserica de lemn din satul Brodina de Sus, în judeţul Suceava. Lăcașul de cult aparține cultului ortodox de stil vechi, motiv pentru care câteva sute de credincioși sărbătoreau trecerea dintre ani și Ajunul Sfântului Vasile.

Enoriașii și călugării aflați în mănăstire au reuşit să se evacueze la timp și nimeni nu a fost rănit, însă biserica a ars complet, în ciuda faptului că 10 autospeciale ale pompierilor s-au luptat să o salveze, potrivit svnews.ro.

Din primele informații, focul ar fi pornit din interiorul lăcașului de cult, cel mai probabil de la ghirlanda luminoasă care împodobea bradul de Crăciun sau de la scânteile provenite din sistemul de încălzire, în condiţiile în care era folosită o centrală termică pe lemne.

Anchetatorii spun că focul ar fi pornit din interiorul lăcașului de cult, cel mai probabil de la ghirlanda luminoasă care împodobea bradul de Crăciun. 

 Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!

Articolul precedentO primă schiță a bugetului pe 2021, prezentată luni seară. Calculele sunt făcute pe actualele legi privind pensiile și salariile
Articolul următorCustodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, s-a vaccinat anti COVID-19