Acasă Economie Superstarul Leo Messi și-a făcut card de Banca Transilvania. VIDEO

Superstarul Leo Messi și-a făcut card de Banca Transilvania. VIDEO

713
0
Timp de lectura: < 1 minut

Celebrul atacant al Barcelonei Lionel Messi, fotbalistul argentinian care a primit de mai multe ori Balonul de Aur, apare într-un videoclip de promovare a băncii din Cluj. 

“Poate nu ați crezut, dar e pe bune. Messi și-a luat STAR Card de la BT și plătește cu el peste tot. Reprize neîntrerupte de shopping all the way!”, au anunțat reprezentanții Băncii Transilvania, pe pagina de Facebook a acesteia.

Fotbalistul născut în Rosario are 32 de ani și-a început cariera profesionistă la Newell’s Old Boys, iar apoi s-a transferat la FC Barcelona, în Primera Division. Stilul său de joc a atras comparații între el și legenda fotbalului Diego Maradona, chiar aceasta declarându-l pe Messi drept succesorul său.

Banca din Cluj a mai avut campanii internaționale de promovare din domeniul sportiv, mai cunoscută fiind cea în care imaginea Simonei Halep este proiectată în Times Square, simbolul metropolei New York, și în Leicester Square. Tenismana și-a făcut numeroase fotografii cu zona în care a fost afișată reclama.

Articolul precedentClujul, înfrumusețat peste noapte de venirea zăpezii. GALERIE FOTO
Articolul următorProiect: Primăria Cluj-Napoca acordă angajaților SMURD mese calde gratuite pentru a-i sprijini