Acasă Eveniment Timișoara: Doar două centre de vaccinare vor funcționa în prima zi a...

Timișoara: Doar două centre de vaccinare vor funcționa în prima zi a celei de-a doua etape

138
0
timisoara:-doar-doua-centre-de-vaccinare-vor-functiona-in-prima-zi-a-celei-de-a-doua-etape
Timp de lectura: < 1 minut

Acasa

Ştiri

Știri Locale

Timișoara: Doar două centre de vaccinare vor funcționa în prima zi a celei de-a doua etape

În prima zi din a doua etapă de vaccinare, două centre de vaccinare împotriva COVID-19 vor funcţiona, la Timişoara, fiind unul la un mall din oraş şi cel de-al doilea la Spitalul CFR. 

”Lucrăm împreună cu Prefectura și Direcția Județeană de Sănătate Publică pentru deschiderea, în cel mai scurt timp, a tuturor centrelor de vaccinare.

Primăria Timișoara a pus la dispoziție, și cu ajutorul unor companii private, 17 spații destinate vaccinării, care reprezintă 11 centre de vaccinare întrucât mai multe spații se află în aceeași locație.

Deocamdată, Centrul Județean de Coordonare si Conducere a Interventiei (CJCCI) ne-a solicitat alocarea a 2 centre pentru vaccinare. Continuăm amenajarea celorlalte și le punem la dispoziție etapizat pe măsură ce ni se cere.

Acele primele 2 centre vor funcționa la Iulius Town și la Spitalul CFR. La Iulius Town vaccinarea va fi realizată de echipe mixte de cadre medicale de la Spitalele Municipal și Louis Țurcanu din subordinea Primăriei. Le mulțumesc!

Înscrierea se face pe platforma naţională https://vaccinare-covid.gov.ro/ începând de vineri, 15 ianuarie, ora 15.”, a precizat Dominic Fritz, primarul Timișoarei. 

Primăria Timişoara a anunţat că în municipiu vor fi funcţionale 17 centre de vaccinare, unele vor fi în clădiri private, altele în clădiri care aparţin de primărie. 

Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Articolul precedentLa 162 de ani de la Mica Unire, Muntenia și Moldova nu sunt legate prin infrastructură modernă de transport
Articolul următorScenariu spectaculos după un accident rutier produs în Suceava. După ce a lovit cu mașina un pieton, șoferul l-a dus acasă şi l-a pus în pat