Acasă FEATURED Travelling Chef, restaurantul din Cluj care te poartă în jurul lumii

Travelling Chef, restaurantul din Cluj care te poartă în jurul lumii

2212
2
travelling chef
Timp de lectura: 2 minute

Travelling Chef a devenit unul dintre cele mai iubite restaurante din Cluj, datorită preparatelor a căror gusturi deosebite te poartă peste tot în lume.

Secretul acestui restaurant se bazează  „pe o călătorie culinară în  jurul lumii”.

„Am vizitat aproximativ 80% din țări: Grecia, Mexic, Ungaria, sunt doar câteva țări pe care încercam să le prezentăm în farfuriile noastre.”, declară proprietarul restaurantul, Andrei.

Acesta își lasă imaginația să prindă viață, creându-și propriile rețete.

„Unul dintre preparatele mele preferate este prima mea invenție ca bucătar: piept de pui cu smochine și piure de cartofi dulci”, a adăugat Andrei.

Bucătarul și-a descoperit dragostea pentru gătit în 2008.

„Mi-am descoperit acestă pasiune acum 13 ani, de 10 ani sunt bucătar, iar restaurantul am reușit să îl deschid acum doi ani. Mă ocup de restaurant împreună cu soția mea, care îmi împărtășește pasiunea, însă mai avem doi colegi, un care este bucătar și unul care se ocupă de partea de livrare”, a mai spus bucătarul.

Cu toate că restaurantul a fost deschis doar în urmă cu doi ani, calitatea mâncării i-a adus faima, lucru care se poate observa din numeroasele aprecieri și comentarii de pe pagina de Facebook.

„Calitatea ingredientelor este superioară, se simte diferența în preparate”.

„Mâncarea este excelent de gustoasă! Poți alege dintr-o gama largă de meniuri, mâncarea vine repede, tot timpul este caldă și angajații sunt mega simpatici

„N-ai cum să nu te îndrăgostești de preparatele lor. Bucate delicioase, sățioase, diversificate, cu ingredient de calitate superioara la un preț fără egal”.

Acestea sunt doar câteva dintre părerile clienților restaurantului. De asemenea, proprietarii restaurantelor încearcă pe cât posibil să le ofere clienților experiența gastronomiei internaționale, la prețuri decente.

Decența prețurilor la Travelling Chef

„Reușim să ne păstrăm decența prețurilor datorită faptului că nu colaborăm cu alte firme de livrare, ocupându-ne exclusive noi de partea de delivery”, meționează bucătarul.

Din păcate efectele pandemiei și-au făcut simțită prezența și pentru cei de la Travelling Chef,

„Concurența a crescut considerabil, deoarece acum toate restaurantele s-au mutat pe partea de livrare la domiciu, însă având clientela formată, ne descurcăm și totul e foarte bine”, a concluzionat Andrei.

Articol scris de Adelina Negrea, studentă în anul I la Jurnalism, FSPAC

CITEȘTE ȘI:

Localuri Cluj: 5 dintre cele mai vechi localuri din oraș

Articolul precedentClujenii au uitat că e pandemie și s-au înghesuit într-un nou magazin deschis în Platinia
Articolul următorNegreni: Un TIR aproape s-a răsturnat peste linia ferată