Acasă Eveniment Un bărbat din Piatra Neamț și-a aruncat în aer apartamentul după ce...

Un bărbat din Piatra Neamț și-a aruncat în aer apartamentul după ce a pierdut custodia copilului. Fiul său a fost rănit

108
0
un-barbat-din-piatra-neamt-si-a-aruncat-in-aer-apartamentul-dupa-ce-a-pierdut-custodia-copilului.-fiul-sau-a-fost-ranit

Acasa

Ştiri

Știri Locale

Un bărbat din Piatra Neamț și-a aruncat în aer apartamentul după ce a pierdut custodia copilului. Fiul său a fost rănit

Un bărbat din Piatra Neamț a produs o explozie după ce a pierdut custodia copilului de șapte ani. În apartament se afla și băiatul care a suferit mai multe răni. Toți locatarii din bloc au fost evacuați, potrivit Știri Neamț.ro.

În urma exploziei, copilul a suferit arsuri la nivelul feței, iar bărbatul la nivelul membrelor superioare.

Acesta urma să predea copilul fostei soții, după ce a pierdut custoia lui. Bărbatul a amenințat că va da drumul la gaz și va incendia apartamentul de la etajul I al unu bloc din Piatra Neamț. 

Bărbatul avea pregătite 3 butelii

Mama copilului a apelat la poliție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje. Bărbatul de 39 de ani avea pregătite trei butelii, iar când autoritățile au intrat în locuință, acesta ar fi aprins flacăra și s-a produs o explozie.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul soț va incendia locuința în care se află împreună cu fiul său minor. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS. În momentul în care luptătorii SAS au pătruns în incinta imobilului celui în cauză, s-ar fi produs o explozie, urmată de izbucnirea unui incendiu. Minorul a fost scos din imobil de un polițist, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În acest moment, persoana bănuită de comiterea faptei, se află în custodia polițiștilor. Din cercetările preliminare, efectuate a reieșit că pe fondul unui litigiu cu fost soție privind încredințarea minorului, bărbatul a recurs la acest gesta declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, conform Stiri Neamt.ro.


 

 O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața