Acasă Diaspora De 17 ani încearcă să-și ia permisul! A picat sala de 192...

De 17 ani încearcă să-și ia permisul! A picat sala de 192 de ori dar nu se lasă

573
0
Permis conducere
Permis conducere
Timp de lectura: < 1 minut

Când îți dorești cu adevărat ceva nu te dezamăgesc obstacolele, chiar dacă trebuie să le înfrunți de nenumărate ori. Cam așa stă și povestea unui bărbat din Polonia, care, de 17 ani, tot încearcă să obțină permisul de conducere, însă fără succes. Și asta după ce a picat examenul teoretic de nu mai puțin de 192 de ori. 

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a profitat de faptul că în Polonia nu există o limită a numărului de examene auto, potrivit TVP Łódź, citat de Libertatea.

„Amatorul de examene” locuiește în Piotrków Trybunalski și se poate mândri că deține recordul absolut la Centrul Provincial de Trafic Rutier din zona sa. Ba chiar a devenit vedetă la WORD, departamentul unde se susțin examenele teoretice auto.

„Cu toții îi dorim să promoveze examenul teoretic. Poate că, odată ce a făcut acest lucru, va trece examenul practic la prima încercare”, spune un angajat al WORD din Piotrków Trybunalski.

Bărbatul avea 33 de ani când și-a încercat pentru prima dată norocul și a picat sala. De atunci, regulile examenului s-au tot schimbat. În prezent, testul respectiv are 32 de întrebări, la care se acordă un anumit punctaj, de la unu la trei. E nevoie de 68 de puncte ca să „treci” sala, maximul fiind de 74. Timpul alocat rezolvării întrebărilor e de 25 de minute.

„Recordmanul” a cheltuit în 17 ani, în încercarea de a-și lua permisul, 6.000 de zloți, ceea ce înseamnă puțin peste 1.300 de euro.

Articolul precedentLocaluri Cluj: 5 dintre cele mai vechi localuri din oraș
Articolul următorTrei persoane reținute într-un dosar de trafic de droguri și proxenetism