Acasă FEATURED Un bărbat se aruncă în apa rece ca gheaţa pentru a salva...

Un bărbat se aruncă în apa rece ca gheaţa pentru a salva de la înec câinele care plângea. VIDEO

273
0
Timp de lectura: < 1 minut

Don Chatten, un bărbat de 49 de ani, din Erie County, New York, se afla la plimbare însoţit de cei doi câini ai săi în Ellicott Creek Dog Park, când unul dintre patrupezi s-a oprit lângă un pod şi a început să se comporte ciudat.

Don l-a urmat şi a auzit un lătrat sfârşit venind dinspre apa îngheţată.

Don aflase despre un câine ce lipsea din zonă, aşa că a mers să cerceteze. Nu a durat mult până când a observat un câine mic captiv în apele îngheţate. Don le-a cerut oamenilor care se adunaseră să cheme ajutoare, dar şi-a dat seama că patrupedul nu va supravieţui atât de mult, arată livebizmedia.com

Fără să se gândească de două ori, Don a sărit în apele îngheţate pentru a ajunge la câine. A spart gheaţa cu antebraţul şi a înfruntat apa extrem de rece pentru a se apropia de câine. A reuşit apoi să ţină câinele la piept şi să iasă înapoi pe uscat.

Câinele, pe nume Jackson, a fost dus la veterinar şi a primit îngrijiri de urgenţă. Medicii au fost de părere că viaţa lui Jackson a fost salvată datorită reacţiei rapide a lui Don. Proprietarul câinelui s-a arătat extrem de bucuros şi recunoscător pentru că şi-a putut revedea animalul de companie teafăr şi nevătămat.

Toţi îl consideră pe Don un erou, dar el atribuie această salvare câinelui său, care a simţit pericolul. Ce iubitor de animale modest şi curajos! Multe mulţumiri Don!

Daţi clic pe videoclipul de mai jos pentru a-l vedea pe Don salvându-l cu mult curaj pe micuţul Jackson!

Articolul precedentSenator AUR dormitand in Parlament: “Eram in pozitia vishuddha chakra, activeaza conexiuni mintale speciale. Poetii o folosesc pentru inspiratie”
Articolul următorAstăzi începe vaccinarea la Cluj: Cine sunt primele 5 persoane care se vor vaccina anti-COVID