Acasă Diaspora VIDEO: Un hoț s-a dezinfectat înainte de a fura cutia milei din...

VIDEO: Un hoț s-a dezinfectat înainte de a fura cutia milei din biserică

353
0
Hot dezinfectat inainte de a fura cutia milei
Hot dezinfectat inainte de a fura cutia milei
Timp de lectura: < 1 minut

Un hoț din Ucraina a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-o biserică, în timp ce se dezinfecta pe mâini înainte de a fura cutia milei.  Acesta și-a dezinfectat mâinile și și-a făcut cruce înainte de a fura banii din cutia milei, scrie Publika.md.

Pe imaginile postate pe Facebook de Biserica romano-catolică Adormirea Maicii Domnului din orașul ucrainean Svaliava se vede un bărbat care intră în biserică și merge direct la cutia milei. Individul ia mai întâi un teanc de măști de protecție pe care biserica le pune la dispoziția enoriașilor, le îndeasă în buzunar și își dezinfectează mâinile.

Bărbatul își dă apoi șapca jos și își face cruce, după care începe să cerceteze cutia milei. El o întoarce cu susul în jos și scoate câteva bancnote pe care le bagă în buzunar, dar are grijă să nu ia toți banii din cutie. Pentru că a rupt puțin cutia, care pare de carton, încearcă să o aranjeze la loc, mai ia câteva măști, își pune una pe figură și iese din biserică.

Întreaga scenă a fost înregistrată de camerele video ale bisericii și postate apoi pe Facebook, cu titlul „Un hoț evlavios în biserica noastră”.

Articolul precedentMara Torge, o tânără din Cluj, a câștigat un concurs internațional în SUA
Articolul următorCe spune Emil Boc despre protestele care au avut loc în Cluj din cauza noilor restricții