Acasă Revisa presei Un ministru, arestat pentru vrăjitorie! Ar fi făcut ‘magie neagră’ asupra președintelui...

Un ministru, arestat pentru vrăjitorie! Ar fi făcut ‘magie neagră’ asupra președintelui țării

36
0
Un ministru, arestat pentru vrăjitorie! Ar fi făcut ‘magie neagră’ asupra președintelui țării
Timp de lectura: < 1 minut
Mohamed Muizzu

Ministrul Mediului din Maldive, Fathima Shamnaz Ali Saleem, a fost arestată pentru că ar fi făcut „magie neagră” asupra președintelui Mohamed Muizzu, notează India.com, potrivit antena3.ro

Potrivit presei locale, alături de Shamnaz au fost arestați şi fostul soț al acesteia, Adam Rameez, care lucrează la biroul președintelui, dar şi alte două persoane. Toți au fost acuzați de vrăjitorie pentru a ajunge mai aproape de preşedintele Muizzu.

Shamnaz a fost suspendată din funcția de ministru al Mediului

Incidentul a ieșit la iveală pe 23 iunie, când cei patru au fost arestați preventiv pentru șapte zile. Miercuri, Shamnaz a fost suspendată din funcția de ministru al Mediului.

Shamnaz şi fostul ei soț au fost membri ai Consiliului municipal din Male, împreună cu Muizzu, pe vremea când acesta era primarul orașului.

După alegerea lui Muizzu ca președinte al Maldivelor, anul trecut, Shamnaz a demisionat din consiliu si a fost numita ministru de stat la Muliaage, reședința oficială a președintelui.

Ulterior, ea a fost transferată la Ministerul Mediului.

Articolul precedentUn DJ riscă o amendă de 300.000 de euro, după ce a organizat o petrecere ilegală într-o rezervaţie naturală
Articolul următor”Semn rău pentru Olanda”, titrează presa batavă înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024