Acasă Diaspora Un rus și-a ars Mercedes-ul de peste 90.000 de euro în semn...

Un rus și-a ars Mercedes-ul de peste 90.000 de euro în semn de protest. Clipul a devenit Viral

922
0
Timp de lectura: < 1 minut


Youtuberul rus Mikhail Litvin și-a ars Mercedes-ul după ce s-a enervat de serviciul reprezentanței.

Într-un incident bizar raportat în Rusia, un YouTuber a dat foc luxosului său Mercedes, după ce s-a enervat pe serviciul companiei germane de automobile.

Mikhail Litvin, care are peste 4,97 milioane de abonați pe YouTube, și-a incendiat vehiculul de lux în mijlocul unui câmp gol, după ce s-a confruntat cu probleme constante cu acesta. Se pare că Mercedes-AMG GT 63 S, în valoare de 13 milioane de ruble (peste 90.000 de euro), s-a defectat de mai multe ori după ce l-a cumpărat de la un dealer oficial în mai anul trecut.

Litvin a trimis mașina la dealer de cinci ori, dar reparațiile nu au ajutat. Mașina a petrecut peste 40 de zile în serviciu, potrivit unui raport din presa locală. După cea mai recentă defecțiune, reprezentanța a încetat să îi mai răspundă.

Litvin a decis apoi să dea foc mașinii ca protest. A postat un videoclip despre el turnând combustibil și arzându-și Mercedesul în mijlocul unui câmp gol.

“M-am gândit multă vreme ce să fac cu Rechinul meu după conflictul cu Mercedes … După părerea mea, ideea este FOCUL! Atât … Finalul … nu sunt fericit”, a scris Litvin în timp ce ditribuia filmarea.

Videoclipul, care a fost postat pe 24 octombrie, a fost vizionat de peste 11,5 milioane de ori.

Cascadoria lui Litvin i-a lăsat pe internauți uimiți. Un utilizator a spus: „Nu-mi permit nici măcar să-mi ard bicicleta astfel”.

Un altul a întrebat: “Cum ai putut? Mi-ai ars inima frate!”

Un al treilea utilizator a comentat: „Veniturile din publicitate probabil au generat suficienți bani pentru a cumpăra încă 2”.

Un altul a adăugat: „Fapt distractiv: – acesta a fost cel mai scump videoclip.”

Articolul precedentFamilia regizorului Octavian Fulger acuză medicii pentru moartea artistului
Articolul următorAmina a uimit o lume întreagă cu frumusețea ei nepământeană