Acasă Eveniment „Unitate în diversitate”, tema Conferinței Naționale a Asociației Psihologilor din Romania găzduite...

„Unitate în diversitate”, tema Conferinței Naționale a Asociației Psihologilor din Romania găzduite de UBB

707
0
Timp de lectura: < 1 minut

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca găzduiește, în perioada 22-24 noiembrie 2019, cea de-a XIII-a Conferință Națională a Asociației Psihologilor din România, tema acestei ediții fiind „Unitate în diversitate”.

Conferința este organizată de Asociația Psihologilor din România în parteneriat cu Colegiul Psihologilor din România și în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Știinte ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind inclusă în cadrul evenimentelor dedicate Centenarului UBB.

„Nu urmărim doar o restartare a APR, ci o restartare care să ardă etapele pierdute, pentru a ne reconecta cât mai rapid la psihologia internațională. Țintim să ne atingem obiectivele stabilite, prin keynote-uri invitate, workshopuri (invitate-mese rotunde și autopropuse) și simpozioane/lucrări științifice (autopropuse), reflectând întreaga diversitate a psihologiei științifice (ex. specializările clinic – educațional – organizațional și subdomeniile lor și/sau cele de interacțiune între ele)”, afirmă prorectorul UBB pentru cercetare, competitivitate-excelență și publicații științifice, prof. univ. dr. Daniel David, președintele Asociației Psihologilor din România și al Conferinței.

Ceremonia de deschidere a Conferinței va avea loc vineri, 22 noiembrie 2019, de la ora 15.00, în Aula Magna a UBB (str. Mihail Kogălniceanu nr. 1, et. 2)

Pentru informații complete legate de programul conferinței, vă invităm să accesați link-ul evenimentului (http://conferinta.apsi.ro), precum și pagina de Facebook a Asociației Psihologilor din România (https://www.facebook.com/apsi.ro).

Articolul precedentCel mai cunoscut pușcăriaș de la Gherla, criminalul Konstantinos Passaris, extrădat în Grecia
Articolul următorSezonul festiv al petrecerilor de final de an la Univers T