Acasă Politică VIDEO Avocata Sosoaca, fara masca in prima zi de plen la Senatul...

VIDEO Avocata Sosoaca, fara masca in prima zi de plen la Senatul Romaniei: “Am primit un stilou foarte elegant”

233
0
video-avocata-sosoaca,-fara-masca-in-prima-zi-de-plen-la-senatul-romaniei:-“am-primit-un-stilou-foarte-elegant”
Timp de lectura: < 1 minut

Senatoarea AUR Diana Sosoaca s-a prezentat luni, 21 decembrie, la prima sedinta de plen din Senatul Romaniei. Avocata a aparut fara masca intr-o filmare live postata pe Facebook.Senatoarea Diana Sosoaca a postat un clip pe Facebook, in care s-a filmat fara masca in Senatul Romaniei.

“Vor fi foarte interesante toate sedintele. Pe noi ne-au pus intre PSD si PNL. Cand intri trebuie sa te duci sa semnezi prezenta. Nu se mai striga catalogul ca la scoala, ci semnezi condica de prezenta. Ieri ni s-a validat mandatul. Am completat niste acte. Ni s-a dat un laptop, un set cu un pix si stilou foarte elegant, regulamentele, Constitutia Romaniei. Sunt aici o gramada de oameni pe care i-ati vazut la televizor”, a povestit Diana Sosoaca.

CITESTE SI: Parlamentul nou ales se intruneste astazi, la convocarea lui Klaus Iohannis. Vor fi alesi sefii Senatului si Camerei Deputatilor


Articolul precedentSINTEZA Noua tulpina de coronavirus. Tot ce stim pana in acest moment: pana unde s-a raspandit si cat de eficient este vaccinul
Articolul următorCriza de manusi chirurgicale pe piata. Managerul unui spital: “Nu e magazia goala, dar nici nu avem extrem de multe”