Acasă Eveniment VIDEO Mos Craciun s-a vaccinat anti-COVID si este gata de treaba. Chiar...

VIDEO Mos Craciun s-a vaccinat anti-COVID si este gata de treaba. Chiar imunologul Anthony Fauci i-a administrat serul

88
0
video-mos-craciun-s-a-vaccinat-anti-covid-si-este-gata-de-treaba.-chiar-imunologul-anthony-fauci-i-a-administrat-serul

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci, “domnul COVID-19” de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus.

Directorul Institutului national pentru alergii si boli infectioase si personalitatea stiintifica a pandemiei cea mai cunoscuta in acest moment in SUA, Anthony Fauci a declarat sambata ca l-a vaccinat personal pe Mosul cu barba alba.

“M-am ocupat de asta pentru voi pentru ca mi-era teama ca veti fi nemultumiti”, a spus el, raspunzand la intrebarile copiilor ingrijorati dintr-o emisiune TV adresata familiilor care doreau sa afle daca Mos Craciun va putea intra in siguranta in casele americanilor pe 25 decembrie.

“Am facut calatoria la Polul Nord, m-am dus acolo si l-am vaccinat eu insumi pe Mos Craciun. I-am masurat nivelul de imunitate si este pregatit sa plece”, le-a explicat copiilor Anthony Fauci.

“Poate cobori pe horn, poate lasa cadourile … n u aveti de ce sa va temeti”, a asigurat el.

Vestea buna adusa de doctorul Fauci survine in contextul in care numeroase tari din intreaga lume se confrunta cu o crestere a cazurilor de COVID-19. Dintre acestea se remarca Marea Britanie si Italia, tari care au decis sa inaspreasca masurile restrictive in perioada sarbatorilor de iarna.

Citeste si:

Un cofetar din Ungaria il creeaza pe Mos Craciun cu masca de protectie

Doctorul Anthony Fauci avertizeaza ca pandemia de coronavirus ar putea deveni “mult mai grava”