Acasă FEATURED VIDEO: Pensionar care livra poșta, BĂTUT cu BESTIALITATE la Cluj. Atenție, imagini...

VIDEO: Pensionar care livra poșta, BĂTUT cu BESTIALITATE la Cluj. Atenție, imagini ȘOCANTE!

557
0
Timp de lectura: < 1 minut

Un eveniment de o brutatilate ieșită din comun a avut loc în scara unui bloc din cartierul clujean Mănăștur. Un bătrânel de peste 70 de ani, care își rutunjea veniturile livrând facturi și plicuri a fost bătut cu bestialitate de către un individ furios căruia nu i-a păsat că îi putea omorâ.

In imagini obținute în exclusivitate de către cotidianul Bună Ziua Cluj se poate vede cu ușurință modul în care un bătrânel, despre care ulterior am aflat că este în vârstă de peste 70 de ani, este lovit cu bestialitate de către locatarul unui bloc din cartierul clujean Mănăstur.

Din câte se pare, motivul agresiunii este a fost unul absolut banal. Mai exact, agresorul a fost revoltat de faptul că poștașul în cauză i-a înmânat o citație de întrerupere a curentului electric pentru neplată.

Furios din cauza citației, agresorul s-a năpustit asupra pensionarului care nu avea nicio vină și l-a lovit cu pumnii și picioarele până acesta a căzut jos.

Din imagini se poate observa cum bestia își continuă agresiunile și după ce vârstnicul este căzut la pământ, lovindu-l cu picioarele în zona pieptului și a feței.

După ce l-a lăsat lat la podea, agresorul pune la loc o vază și se îndreaptă spre propria locuință, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Articolul precedentFranța: Peste patru milioane de cătățeni, infectați cu noul Coronavirus
Articolul următorUn bărbat a fost omorât cu ranga pentru o ţigară