Acasă FEATURED Vor fi deschise centre speciale pentru vaccinarea cadrelor didactice

Vor fi deschise centre speciale pentru vaccinarea cadrelor didactice

137
0
vor-fi-deschise-centre-speciale-pentru-vaccinarea-cadrelor-didactice
Timp de lectura: < 1 minut

Centre speciale pentru vaccinarea cadrelor didacticeEMBED VIDEO
LINK CU VIDEO


Embed:


Link:

Ioana Iosif este profesoară de matematică la școala generală nr. 30 din Timișoara și susține că ar fi trebuit deschise mai multe centre, astfel încât redeschiderea școlilor să găsească personalul didactic vaccinat.

La Colegiul Național ,,Elena Cuza” din Craiova deja mai mult de jumătate dintre cadrele didactice s-au vaccinat. Conducerea instituției spune că a început programarea chiar din prima zi a celei de-a doua etape.

La Timișoara și la Craiova vor funcționa câte trei centre de vaccinare special pentru profesori, iar la Cluj Napoca, cinci centre.

În județul Cluj puțin peste 50 la sută din profesori și-au declarat intenția de a se vaccina și mai puțin de jumătate dintre ei au reușit să se programeze.

Profesorii care au reușit să se programeze abia în luna martie ar putea imunizați mai devreme, dacă vor exista doze de vaccin.

Articolul precedentGalați: Un autocar din Republica Moldova a intrat într-un cap de pod. Șase femei au fost rănite în accident
Articolul următorO pensionară din Galați a primit șuruburi și cuie în locul unui telefon de aproape 7.000 de lei (VIDEO)