Acasă Eveniment Accidentul din Beiuș: Mircea Bravo NU ar fi fost băut sau drogat,...

Accidentul din Beiuș: Mircea Bravo NU ar fi fost băut sau drogat, dar ar fi adormit la volan

2132
0
Accident Mircea Bravo
Accident Mircea Bravo
Timp de lectura: < 1 minut

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier în Beiuș, județul Bihor. Evenimentul a avut loc în localitatea Roșia, județul Bihor, când se pare că a pierdut controlul mașinii, intrând pe sensul opus și izbind un stâlp de susținere a rețelei electrice, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Bihor. În urma coliziunii, soția sa însărcinată a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Mircea Bravo a fost cel care a anunțat autoritățile în legătură cu accidentul.

După testarea sa cu etilotestul și DrugTest-ul, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș desfășoară investigația pentru a stabili cauza și circumstanțele exacte ale accidentului.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri din Beiuș s-a constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui șofer, în circumstanțe ce urmează să fie clarificate din anchetă, ar fi pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens și lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice”, a comunicat Poliția Bihor.

Testele ulterioare, atât pentru alcool cât și pentru droguri, au fost negative pentru Mircea Bravo. Conform unor surse din cercetare, există suspiciuni că vloggerul ar fi adormit la volan.

Articolul precedentEuropa intră în cursa pentru recucerirea Lunii cu o navetă spațială neobișnuită
Articolul următorO ieșire la Cluj, mai scumpă ca-n Dubai. “Se naște un fraier în fiecare zi”