Acasă Economie O ieșire la Cluj, mai scumpă ca-n Dubai. “Se naște un fraier...

O ieșire la Cluj, mai scumpă ca-n Dubai. “Se naște un fraier în fiecare zi”

347
0
Preturi Cluj Club Caro
Preturi Cluj Club Caro
Timp de lectura: < 1 minut

Un utilizator Reddit a stârnit un val de reacții pe internet după ce a postat o fotografie cu un bon care indica un preț aparent exagerat plătit la faimosul local Caro din Cluj-Napoca.

Sute de internauți au manifestat indignare în legătură cu costurile aparent ridicate ale serviciilor oferite de localitate. În comentarii, un utilizator a avertizat pe toți să evite locul respectiv cât timp sunt în Cluj.

„E un loc murdar, cu personal prost plătit și slab pregătit, și mâncare sub nivel la prețuri exagerate. Singurul lucru care îl avantajează pe patron este locația; oamenii se așează acolo și sunt martori la exploatarea pentru care plătesc sume exorbitante”, a scris utilizatorul.

Alți utilizatori au menționat că trebuie să treacă „încă o revoluție sau două” până când comanda este adusă, și au amintit de zicala „se naște un fraier în fiecare zi”, făcând referire la modul de funcționare al localului.

Comentariile au abordat și modul „minunat” în care Caro știe să-și atragă clienții:

„Caro este recunoscut în tot orașul ca fiind un loc de înșelăciune; nu că celelalte pub-uri din centru ar fi mai ieftine sau mai bune, dar Caro este perceput ca un loc special pentru cei care își iau țepe.”

„Nu știu când a fost Caro o opțiune accesibilă și decentă.”

„15 lei pentru o bere de 0,4l? Nu am mai ieșit în oraș de ani de zile, mai ales de când prețurile au crescut absurd, dar… 15 lei??? Pizza +40 lei??? Sunt fără cuvinte…”

Articolul precedentAccidentul din Beiuș: Mircea Bravo NU ar fi fost băut sau drogat, dar ar fi adormit la volan
Articolul următorConcluziile surprinzătoare ale unui studiu: Elefanții au fost domesticiți, dar nu de către oameni