Acasă National AMENDA RECORD de 1 MAI pentru un batran care a iesit sa...

AMENDA RECORD de 1 MAI pentru un batran care a iesit sa isi adune oile scapate din tarc!! Nu are cum sa o plateasca din pensia de 700 de lei !!

101
0

Situatie iesita din comun s-a petrecut intr-un sat din judetul Prahova. Un batran care a iesit sa-si stranga oile scapate din tarc, a primit o amenda uriasa.

Batranul reclamat de un vecin

Un vecin a sunat la Politie si a reclamat faptul ca batranul a iesit din ograda sa. Organele de politie s-au deplasat la casa batranului si i-au dat imediat amenda. Totul a fost relatat de nepoata acesuia.

Batranul care a iesit sa-si stranga cele opt oi a primit o amenda in valoare de 15.000 de lei. Prahoveanul nu avea la el declaratia pe propria raspundere.

In procesul verbal prin care politistul l-a amendat pe batran cu 15.000 de lei (7500 platibili in 15 zile), politistul a scris:

A fost depistat in comuna Gornet-Cricov, sat Dobrota, pe domeniul public, fiind in apropierea terenurilor extravilane din sat. Acesta nu avea asupra sa declaratia pe propria raspundere, pentru a parasi domiciliul, mentionand ca a parasit domiciliul pentru a iesi la pascut cu oile, fara a fi angajat, acesta nereprezentand un motiv intemeiat.”