Acasă National Florin Piersic, declarații tranșante după ce s-a zvonit că a murit: “Mă...

Florin Piersic, declarații tranșante după ce s-a zvonit că a murit: “Mă odihnesc eu forțat de virus, da’…”

597
0
Timp de lectura: 2 minute

Florin Piersic a făcut declarații tranșante după ce s-a zvonit pe social media că a murit, iar telefonul a început să-i sune încontinuu astăzi. Apropiații și fanii celebrului actor român au primit cu multă bucurie mesajul lui transmis în această după-amiază pe Facebook.

Florin Piersic, declarații tranșante după ce s-a zvonit că a murit

La 84 de ani, Florin Piersic s-a confruntat în trecut cu diferite afecțiuni medicale, însă, în prezent, el are o stare de sănătate excelentă. Și, la fel ca mulți dintre români, actorul respectă cu strictețe măsurile de prevenire și limitare a infecției cu noul coronavirus și se află în izolare la reședința din Cluj-Napoca. Azi, el a primit numeroase apeluri, după ce s-a răspândit știrea falsă prin care s-a anunțat că ar fi încetat din viață. Cu același umor minunat care îl caracterizează de aproape un secol, marele artist a infirmat zvonul teribil și le-a transmis gânduri pozitive tuturor.

Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: «Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace!»

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic, a  scris marele actor pe contul său oficial de Facebook.

Articolul precedentArchie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, a împlinit un an! Ce cadou neașteptat i-au făcut părinții lui
Articolul următorAMENDA RECORD de 1 MAI pentru un batran care a iesit sa isi adune oile scapate din tarc!! Nu are cum sa o plateasca din pensia de 700 de lei !!