Acasă FEATURED AMENINȚARE cu BOMBĂ la o școală din Cluj!

AMENINȚARE cu BOMBĂ la o școală din Cluj!

133
0
amenintare bomba cluj
Timp de lectura: < 1 minut

La data de 21 februarie, în jurul orei 08.15, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost alertată de către administratorul unei unități școlare de pe strada Henri Barbusse cu privire la primirea unui e-mail ce conținea un mesaj de alertă cu privire la anumite dispozitive ce ar putea pune în pericol siguranța persoanelor.

Imediat după primirea sesizării, specialiști din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale – Compartimentul Pirotehnic au fost trimiși la fața locului pentru a verifica amenințarea și a lua măsurile necesare.

Înainte de sosirea specialiștilor, conducerea școlii a decis evacuarea a aproximativ 70 de persoane din incintă. Ca o măsură suplimentară de precauție, poliția a dispus evacuarea a altor 200 de persoane dintr-o clădire de birouri din imediata apropiere.

Cu toate acestea, în urma verificărilor efectuate de către echipele specializate, nu au fost identificate elemente sau dispozitive care ar fi putut pune în pericol siguranța persoanelor.

După confirmarea că nu există nicio amenințare iminentă, activitatea a fost reluată în ambele locații, iar persoanele evacuate au fost autorizate să revină în clădiri. Autoritățile continuă să investigheze sursa e-mailului și să analizeze circumstanțele acestui incident.

CITEȘTE ȘI:

Încă o moarte suspectă în Rusia. Fotograful Dmitri Markov realizase poza devenită simbol al persecuției lui Navalnîi

Articolul precedentPiesa care a rupt internetul în două. Cine este Erika Isac, „tupeista” adulată de femei și înjurată de bărbați. „Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!”
Articolul următorDirecția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj dă startul deplasărilor cu stația mobilă, în anul 2024