Acasă Eveniment Andi Daiszler, invitat în Insomnia să discute despre Cluj-Napoca

Andi Daiszler, invitat în Insomnia să discute despre Cluj-Napoca

85
0
Andi Daiszler
Timp de lectura: < 1 minut

Andi Daiszler, antreprenor și fost jurnalist, va fi prezent în Insomnia, luni, de la ora 17:00 pentru a discuta despre lucrurile frumoase, dar și mai puțin frumoase ale municipiului Cluj-Napoca, în cadrul primei ediții a „Ceaiului de la ora cinci”.

„Ceaiul de la ora cinci” dorește să fie o serie de întâlniri cu diferite personalități din Cluj, care au un cuvânt de spus despre dinamica lucrurilor din orașul nostru.

„Andi Daiszler reușește mereu să suprindă cu propunerile inedite pe care le are pentru a face Cluj-Napoca un loc mult mai primitor. Astfel, de câțiva ani încoace organizează Lights On Festival și Potaissa – strada cu flori, motiv pentru care am decis că este persoana perfectă cu care să începem această serie de evenimente. Vă invităm să îl vedeți, să ascultați ce are de spus în legătură cu orașul nostru. P.S.: Ceaiul e din partea casei!”, au transmis organizatorii.

Fondator al Asociației Daisler, Marketing Manager la Daisler Print House și colaborator al Centrului Cultural Clujean, fost om de presă, radio și TV, Andi Daiszler este un om activ și întreprinzător din Cluj care crede în inițiativă civică pentru dezvoltarea comunității.

CITEȘTE ȘI:

Insomnia, cea mai longevivă cafenea din Cluj, oferă meniuri personalizate pentru artiști

Articolul precedentFetiță de 3 ani, căzută de la etajul 4 al unui bloc din Timișoara
Articolul următorAu fost recepționate lucrările de reabilitare a Palatului Reduta care găzduiește Muzeul Etnografic al Transilvaniei