Acasă Eveniment Arad: Mobilizare de forţe pentru căutarea unui băiat de 7 ani care...

Arad: Mobilizare de forţe pentru căutarea unui băiat de 7 ani care a fost dat dispărut de părinţi

250
0
arad:-mobilizare-de-forte-pentru-cautarea-unui-baiat-de-7-ani-care-a-fost-dat-disparut-de-parinti
Timp de lectura: < 1 minut

Autoritățile din județul Arad s-au mobilizat pentru căutarea unui băiat de 7 ani din oraşul Chişineu Criş, care a plecat de acasă să se joace şi nu s-a mai întors.

”Garda nr 2 de intervenţie Chişinău Criş, intervine cu un echipaj SMURD, 1 echipaj de căutare salvare, 6 salvatori cu sprijinul unui echipaj de poliţie şi a SVSU Mișca în zona localităţii Vânători, pe câmp pentru căutarea unui băiat de 7 ani”, a transmis, sâmbătă, ISU Arad.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că forţele au fost mobilizate după ce părinţii copilului au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

„Apelul a fost făcut de către mama băiatului, care a menţionat că minorul a plecat să se joace, cândva în această dimineaţă, şi nu s-a întors acasă”, a spus Pleşca, conform Agerpres.

În caz, au fost trimise echipaje de salvare şi un echipaj SMURD, care fac căutări la marginea satului în care locuieşte familia. De asemenea, au fost mobilizaţi şi poliţişti.

Articolul precedentO adolescentă de 15 ani, din Italia, la un pas să-și piardă viața. A acceptat o provocare supremă de pe Instagram
Articolul următorCompatibilități zodii. Vezi cu ce zodii te potrivești în relație și la pat