Acasă FEATURED Compatibilități zodii. Vezi cu ce zodii te potrivești în relație și la...

Compatibilități zodii. Vezi cu ce zodii te potrivești în relație și la pat

168
2
compatibilități zodii
Timp de lectura: 4 minute

Compatibilități zodii. Vezi cu care zodii te potrivești cel mai bine într-o relație, dar și cu care te potrivești cel mai bine la pat.

Compatibilități zodii. Vezi cu ce zodii te potrivești în relație și la pat

Zodiile compatibile sunt acele zodii care se potrivesc unele cu celelalte fie într-o relație de lungă durată, fie la pat sau, de ce nu, în ambele situații.

Fiecare semn zodiacal are propriile caracteristici, iar în funcție de acestea apar compatibilitățile cu alte zodii. Compatibilitățile dintre semnele zodiacale pot să apare pe multe planuri, de la relații profesionale, la cele personale și din punct de vedere al atracției sexuale.

compatibilități zodii

Compatibilități zodii: Berbec

Compatibilități pentru căsătorie

Pentru un berbec, în ceea ce privește căsătoria, cele mai bune alegeri sunt fie zodiile de foc, la fel ca el, adică Leul sau Săgetătorul. De asemenea, se potrivesc și cu zodiile de aer, Vărsător sau Gemeni. Zodiile de aer vor reuși mereu să țină aprinsă flama berbecului.

Compatibilității zodii Compatibilitate sexuală

În ceea ce privește pasiunea sexuală, Berbecul se potrivește perfect cu aceleași zodii menționate anterior. Însă dacă un berbec caută doar o aventură, vor fi surprinși cât de bine se potrivesc la pat cu Racul sau Fecioara. Relațiile de lungă durată cu aceste zodii, însă, au puține șanse de reușită.

Compatibilitate Taur

Compatibilității zodii Compatibilității zodii Compatibilitate în Căsătorie

Taurii sunt puternici, încăpățânați, dar, în același timp pun mare accent pe familie. Sunt implicați și de încredere. Când vine vorba de căsătorie, se potrivesc cel mai bine cu Capricorn și fecioară, dar pot să își găsească perechea și într-un Rac sau într-un nativ Pești.

Compatibilitate sexuală

Taurii se adaptează cu ușurință la dorințele partenerului și pot avea parte de partide de sex incendiare cu nativii din Rac, Fecioară, Capricorn și Pești.

Compatibilități zodii: Gemeni

Compatibilitate pentru căsătorie

Gemenii au un simț al aventurii puternic și se pot plictisi foarte repede, motiv pentru care au nevoie de cineva care să îi țină mereu în priză. Pentru relații de lungă durată, cei mai potriviți nativi sunt tot semnele de aer, Balanța și Vărsătorul.

Compatibilitate sexuală Gemeni

Fiindcă urăște compromisurile, nativul Gemeni își găsește cu greu o persoană cu care să se potrivească perfect la pat. Totuși, zodiile de foc Berbec, Leu și Săgetător au șanse să îi facă față în ceea ce privește experiențele sexuale.

Compatibilității zodii Rac zodii compatibile

Compatibilități pentru căsătorie

Racii și Scorpionii sunt cele mai bune zodii pentru o relație de lungă durată și pentru căsătorie cu Racul.


Compatibilitate sexuală Rac

Chiar și în pat, Racul are nevoie de o persoană care să îi ofere încredere și care să îi ofere iluzia unei povești de iubire. Racul are șanse să aibă parte de partide incredibile cu cei din zoia Scorpion, Pești, Fecioară și, uneori, cu nativii Taur.

Leu Zodii compatibile

Compatibilități pentru căsătorie Leu

Nativul Leu este greu de înțeles, motiv pentru care, semnele de foc ca și el, Săgetător și Berbec sunt cele mai potrivite pentru o eventuală căsătorie.


Compatibilitate sexuală Leu

Leii sunt deschiși și dezinhibați când vine vorba de relații sexuale așa că au nevoie fie de parteneri care au aceeași atitudine ca ei, fie care îi venerează. Astfel, în pat, Leul se înțelege cel mai bine cu Săgetătorii, Gemenii și Berbecii.

Zodii compatibile Fecioară

Compatibilități pentru căsătorie Fecioară

Fecioara se potrivește cel mai bine cu Taurul și Capricornul. Împreună cu acești nativi pot face casă bună.

Compatibilitate sexuală Fecioară

Fecioara dă dovadă de romantism și senzualitată. Totuși, fiindcă acești nativi sunt perfecționiști, cu greu își găsesc perechea în pat. Totuși pot să găsească partenerul perfec în nativii din Taur, Rac, Scorpion sau Capricorn.

Balanță Zodii compatibile

Compatibilitate pentru căsătorie Balanță

Pentru galantul Balanță cea mai bună compatibilitate este cu nativii din Vărsător sau din Gemeni. Cu acești nativi pot să aibă parte de o poveste de dragoste ca în filme.

Compatibilitate sexuală Balanță

Spontani și intenști, nativii din Balanță pot să își ducă partenerii pe culmile plăcerii. Se potrivesc din punct de vedere sexual cu Gemenii, Leii și Vărsătorii.

Zodii compatibile Scorpion

Compatibilități zodii Compatibilități pentru căsătorie

Scorpionul poate fi cu ușurință considerat amantul perfect al zodiacului. Pasiunea sa este intensă și crește pe zi ce trece. Se potrivesc cu Scorpionii, Racii și Peștii.


Compatibilitate sexuală Scorpion

După cum spuneam mai devreme, nativii din Scorpion sunt amanții perfecți. Astfel, pot să își ducă partenerii la limita plăcerilor trupești. Se potrivește cu: Racul, Fecioara, Peștii.

CITEȘTE ȘI:

Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodia ta. Ai curaj să afli?

Zodii compatibile Săgetător

Compatibilitate pentru căsătorie Săgetător

Aventurieri din fire, nativii Săgetător au nevoie de cineva care să țină pasul cu el. Din acest motiv zodiile de foc, Berbecul și Leul, sunt cei mai potriviți parteneri. De asemenea, Vărsătorul, tot aventurier, se poate mula pe comportamentul Săgetătorului.

Compatibilități sexuale Săgetător

Pentru Săgetătorii sexul înseamnă distracție. Au nevoie mereu de ceva nou și de multă adrenalină. Partenerii ideali sunt nativii din zodia Berbec, Vărsător, Leu, Fecioară.

Compatibilității zodii Zodii compatibile Capricorn

Compatibilități zodii Compatibilitate pentru căsătorie

Pentru Capricorni, în ceea ce privește căsătoria, cea mai bună alegere ar fi un Taur sau o Fecioară. Aceste zodii au același idealuri ca și Capricornii.

Compatibilității zodii Compatibilitate sexuală Capricorn

Capricornul adoră aventurile, însă preferă ca cei cu care fac echipă în pat să fie și parteneri de-o viață. Se potriveesc la pat cu: Taurul, Fecioara, Scorpionul și Peștii.


Vărsător Zodii compatibile

Compatibilități pentru căsătorie Vărsător

Fiind un nativ care simte mereu nevoia să inventeze este oricând pregătit pentru o aventură. Din acest motiv, aventurierul Săgetător este perfect! Vor petrece împreună o viață plină de nebunii. De asemenea, Berbecul poate să fie o sursă inepuizabilă de idei pentru Vărsător.

Compatibilitate sexuală Vărsător

Vărsătorul este mai pervers din fire. Îi plac picanteriile și îi place să experimenteze în pat. Îi place să folosească jucării sexuale și să vorbească murdar în pat. Se potrivește cu: Berbesc, Săgetător, Gemeni.

Zodii compatibile Pești

Compatibilității zodii Compatibilități pentru căsătorie Pești

Peștii, deși sunt o zodie de apă, pot să fie foarte înflăcărați. Din acest motiv se potrivesc cu Scorpionii, amanții perfecți, dar și cu Racii. Racii îi vor promite iubire pentru totdeauna, iar Peștii au nevoie de astfel de promisiuni. De asemenea, se potrivesc cu Taurul și cu Capricornul.

Compatibilității zodii: Compatibilitate sexuală Peşti

Nu se poate discuta de limite când vine vorba de o partidă de sex cu un nativ din Pești. Le place să ofere plăcere partenerului. Iubesc jocurile erotice și vor ca fiecare partidă să fie una intensă. Paradoxal, sunt și extrem de tandri. Se potrivesc cu nativii din Rac, Scorpion, Pești.

Articolul precedentArad: Mobilizare de forţe pentru căutarea unui băiat de 7 ani care a fost dat dispărut de părinţi
Articolul următorAlexandra Păcuraru: USR Plus rezistă cu plasture la gură