Acasă Diaspora Atenție la ESCROCHERIA “Transportul”: Se profită de disperarea românilor care se întorc...

Atenție la ESCROCHERIA “Transportul”: Se profită de disperarea românilor care se întorc în țară. Îți iau banii și te lasă în CÂMP, cu bagaje cu tot

592
0
Timp de lectura: < 1 minut

Românii din Diaspora semnalează pe rețelele de socializare o nouă înșelătorie. Profitând de faptul că transportul cu autocarul între România și țările din Vestul Europei a fost interzis până la 01 iunie, tot mai mulți escroci postează anunțuri pe internet care promit oamenilor că îi duc până în orașul lor. 

În schimbul unor sume uriașe, 200 sau chiar 300 de EURO, aceștia sunt luați din Italia, Franța, Spania sau Anglia, cu promisiunea că dincolo de granița dintre Ungaria și România sunt așteptați de alt coleg, șofer, cu un microbuz 8+1 care îi va duce până acasă.

Bineînțeles că șoferul care ar trebui să îi preia din România nu există, iar oamenii sunt lăsați pe câmp, în Ungaria, în apropiere de graniță. 

Oamenii își iau bagajele, trec granița pe jos, și abia apoi înțeleg că de fapt au fost păcăliți.

Escrocii se fac rapid nevăzuți și nu mai răspund la telefon. Ei folosesc mai multe cartele preplătite pe care ulterior le aruncă, iar fiecare anunț are alt număr de telefon.

Amintim că în ultimele zile, românii au luat cu asalt granițele din vestul României, pe fondul relaxării restricțiilor de circulație din toată Europa. 

Articolul precedentNOUA LEGE RCA. Se vizează acordarea despăgubirilor în bani, nu în reparații
Articolul următorReacția lui Klaus Iohannis față de amenda primită de la CNCD: “Decizia este una profund politică”. Președintele va contesta în instanță