Acasă FEATURED Cazare ieftina Cluj: Unde te poti caza la Cluj-Napoca sub 100 de...

Cazare ieftina Cluj: Unde te poti caza la Cluj-Napoca sub 100 de lei

7374
6
Cazare ieftina Cluj
Cluj Napoca
Timp de lectura: 4 minute

Cauti cazare ieftina la Cluj si nu dispui de un buget foarte mare? Este important sa stii ca si la Cluj-Napoca te poti caza ieftin, existand mai multe pensiuni sau hoteluri care sa nu depaseasca bugetul de 110 de lei pe noapte. Iar acest buget este pentru doua persoane.

Cu toate ca este considerat unul dintre cele mai scumpe orase din Romania, poti gasi cu usurinta cazare ieftina la Cluj, in locatii centrale sau foarte apropiate de centru.

Pentru cei care cei care sunt in trecere/vizita si cauta un loc de cazare in Cluj, am pregatit o lista cu pensiuni ieftine, care va pot gazdui fara sa va solicite prea mult bugetul.

Cazare ieftina Cluj, sub 100 de lei/noapte

La Cluj-Napoca exista peste 450 de pensiuni si vile, astfel incat oferta este destul de variata. Cu toate acestea, preturile difera foarte mult, ajungand pana la cateva sute de lei pe noapte, in functie de facilitatile oferite si perioada pentru care se doreste cazarea.

Vezi mai jos 5 locuri de cazare ieftine in Cluj al caror pret nu depaseste 100 de lei pe noapte:

1. Casa Green Wash – potrivit pentru două persoane

Cazare ieftina Cluj
Casa Green Wash

Casa Green-Wash este situată în Cluj-Napoca, la 1,3 km de VIVO! Cluj, oferă unități de cazare cu TV cu ecran plat și bucătărie.

Unitățile de cazare sunt prevăzute cu aparat de cafea și cuptor cu microunde.

Fabrica de bere Ursus se află la 2,2 km de aparthotel. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este situat la 11 km de proprietate.

Preț/noapte/2 adulți: 93 lei

2. Cozy Studio near the center of Cluj

Cozy Little Studio Cluj

Cozy little studio near the center of Cluj se află în Cluj-Napoca, la doar 600 de metri de Fabrica de bere Ursus și oferă WiFi gratuit și parcare privată gratuită. Proprietatea este situată la 2,3 km de Palatul Banffy și la 2,6 km de VIVO! Cluj.

Preț/noapte/2 adulți: 80 lei

3. Cazare Cluj: Casa Aria

Casa Aria

Situată la 200 de metri de Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, Casa Aria oferă unități de cazare cu TV cu ecran plat și WiFi gratuit în toate zonele sale.

Preț/noapte/2 adulți: 90 lei

4. BigCitty Rooms and Apartments

Rooms and Apartments

BigCitty Rooms and Apartments este situat în Cluj-Napoca, la 3,1 km de Palatul Banffy și Cluj Arena și oferă cazare cu WiFi gratuit în întreaga proprietate, grădină și parcare privată gratuită

Preț/noapte/2 adulți: 90 lei

5. Center Park Apartment 

Center Park Apartment 

Situat în Cluj-Napoca, la 280 de metri de Primărie şi la 600 de metri de Piaţa Unirii, Center Park Apartment oferă unităţi de cazare în sistem self-catering cu acces gratuit la internet WiFi. Parcul central este la 300 de metri.

Preț/noapte/2 adulți: 82 lei

Cluj-Napoca este o locație care oferă foarte multă diversitate când vine vorba de locuri de vizitat, atât chiar în municipiu, cât și în afara lui. Astfel, odată ce ai găsit o cazare ieftină în Cluj, poți găsi și diverse lucruri de făcut în oraș.

Poți vizita Grădina Botanică și să admiri florile și serele. Poți face o plimbare prin Parcul Central, apoi să urci pe Cetățuie ca să admiri întreg orașul. De asemenea și muzeele sunt potrivite pentru a îți ocupa timpul. De asemenea, trebuie neapărat să te bucuri de o plimbare pe seară în Centrul Vechi, care este împânzit de mii de luminițe.

Se pot vedea și statuile, care sunt niște puncte istorice importante ale Clujului: statuia lui Matias Rex, Statuia lui Mihai Viteazu sau statuia Școlii Ardelene.

Biserica Sfântul Mihail din Cluj

Biserica Romano-Catolică, Sfântul Mihail, din Piața Unirii este o clădire importantă pe care neapărat trebuie să îți oprești privirea, măcar pentru câteva minute. Biserica romano-catolică Sfântul Mihail din Cluj, un simbol al oraşului şi a două că mărime din România.

Biserica Sfântul Mihail, monument istoric, a fost construită în două etape, prima între 1316-1390 şi a doua între 1410-1487, în stil gotic, după care au avut loc intervenţii în epoca barocă şi renascentistă.

De-a lungul anilor, biserica a găzduit o serie evenimente istorice, precum botezul fostului rege al Ungariei Matei Corvin, născut la Cluj în 1443, sau ceremoniile de învestire a principilor Transilvaniei Gabriel Bethlen, Sigismund Rakoczi, Sigismund Bathory şi Gabriel Bathory.

Dacă dorești puțin mai multă acțiune poți să te aventurezi prin împrejurimile orașului. Cheile Turzii sunt un loc excelent pentru o plimbare. În această perioadă te poți aventura la Stațiunea Băișoara sau la Mărișel pentru o porție bună de ski.

Cetatea Medievală de la Bologa

La câteva zeci de kilometri, în satul Bologa se poate vizita Cetatea Medievală Bologa, care a fost recent reabilitată, dar și Moara de Apă. Cetatea Medievală Bologa a intrat într-un amplu proces de reabilitare în urmă cu aproximativ trei ani. Reabilitarea s-a realizat pentru că se dorește ca cetatea să intre într-un circuit turistic organizat. Autoritățile doresc ca acest punct turistic important pentru istoria Clujului să atragă cât mai mulți turiști.

CITEȘTE ȘI:

Cetatea Medievală Bologa: Au fost finalizate lucrările de reabilitare

Dacă mergi mai departe, poți să vezi cel mai înalt copac din țară, Arborele de Sequoia, în Rogojel.

Cel mai impunător arbore din Munții Apuseni a poposit acum mai bine de un secol la poalele Masivului Vlădeasa. Rezervația forestierã Arborele de Sequoia este situatã pe “Dealul Domnului”, în comuna Sãcuieu, satul Rogojel.

Gal Silvestru, un baron ungur caruia ii placea sa studieze pomii, a plantat mai multe specii rare în zonă, precum: sequoia, pinul negru (Pinus Nigra). Dar şi Zada (coniferul cu frunze cazatoare, cunoscuta şi sub numele de Larice sau Larix Decidua). Cei doi uriaşi, privesc cu nostalgie spre varful înzapezit al Vladesei visand la ţinuturile nord-americane de unde au fost adusi. 

Articolul precedentBilanț coronavirus 18 ianuarie. Informații oficiale: 1.509 cazuri noi, 50 de decese
Articolul următorVIDEO/ Tot mai mulți urși își fac apariția în gospodăriile oamenilor