Acasă FEATURED Cel mai scump loc de parcare din România, scos la vânzare la...

Cel mai scump loc de parcare din România, scos la vânzare la Cluj

496
1
Timp de lectura: < 1 minut

Cluj-Napoca este cel mai scump oraș din țară, raportându-ne la domeniul imobiliar – un metru pătrat costă aici 1.811 euro/metru pătrat, cu circa 500 de euro pe metru pătrat mai scump decât la Bucureşti (1.357 euro/mp) şi Timişoara (1.293 euro/mp), conform Imobiliare.ro.

Locurile de parcare din Cluj-Napoca au ajuns să înregistreze prețuri exorbitante

În blocul aflat în cartierul Mănăştur, la câţiva metri de două parcuri ale Clujului, se află unele dintre cele mai scumpe apartamente din Cluj-Napoca.

Apartamentul are o suprafaţă de 95 de metri pătraţi, o terasă de 16 metri pătraţi şi fost catalogat ca având un ”confort sporit”, scrie adevarul.ro.  

În anunţul de vânzare de pe site-ul Imobiliare.ro se arată:   

„Capital Imobiliare va propune spre vanzare un apartament 3 camere confort sporit, in blocul Semiluna, zona Plopilor, Cluj-Napoca. Proprietatea este situata la etajul 2/10, orientare E-N-V, dispune de o suprafata de 95 mp si 16 mp terasa, iar compartimentarea este urmatoarea: 1 living + bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, 1 hol. Apartamentul este situat intr-un bloc premium din Cluj-Napoca, aproape de Parcul Rozelor, Parcul Babes, retras de la strada principala Plopilor. Acess securizat cu bariera si portar, persoana dedicata pe partea de reparatii, personal pentru intretinerea spatiilor verzi.

Proprietatea dispune si de un loc de parcare subteran cu acces la lifturi, pret 18.000 euro.”  

Articolul precedentVlad Voiculescu și-a programat părinții la vaccinare pe platformă: ”Platforma a funcționat bine. Probabil că vor mai fi disfuncționalități”
Articolul următorLa Vărzărie, unul dintre cele mai cunoscute localuri clujene, riscă să dispară. Cristian Țone: Să mai veniți pe la noi!