Acasă FEATURED Vlad Voiculescu și-a programat părinții la vaccinare pe platformă: ”Platforma a funcționat...

Vlad Voiculescu și-a programat părinții la vaccinare pe platformă: ”Platforma a funcționat bine. Probabil că vor mai fi disfuncționalități”

194
0
vlad-voiculescu-si-a-programat-parintii-la-vaccinare-pe-platforma:-”platforma-a-functionat-bine.-probabil-ca-vor-mai-fi-disfunctionalitati”
Timp de lectura: < 1 minut

”Tocmai mi-am programat părinții pentru vaccinare. Platforma a funcționat bine. E intuitivă. Vor mai fi disfuncționalități? Probabil că da. Nu voi veni niciodată în fața voastră să vă spun că totul este perfect atunci când nu este. STS lucrează încontinuu pentru a rezolva probleme și pentru a îmbunătăți platforma.

Repet ce am zis în ultimele zile, și anume că nu avem doze de vaccinuri la discreție. Trebuie să ținem cont de acest lucru. Părinții și bunicii noștri, dar și cei care suferă de boli cronice trebuie să aibă prioritate!

În ceea ce privește organizarea: sunt unele DSP-uri care s-au organizat foarte bine – au organizat centre de vaccinare, au organizat echipele mobile. Un exemplu: Bihorul – are deja 6 centre pe 7 fluxuri – s-au menținut centrele din spitale și s-au înființat puncte noi. Mai mult, au 4 echipe mobile cu medici militari și medici din spitale. Omul sfințește locul!”, a transmis Vlad Voiculescu.

Articolul precedentNoi numiri la Palatul Victoria! Florin Cîțu a desemnat trei noi secretari de stat la Ministerul Finanțelor
Articolul următorCel mai scump loc de parcare din România, scos la vânzare la Cluj