Acasă FEATURED Noi numiri la Palatul Victoria! Florin Cîțu a desemnat trei noi secretari...

Noi numiri la Palatul Victoria! Florin Cîțu a desemnat trei noi secretari de stat la Ministerul Finanțelor

190
0
noi-numiri-la-palatul-victoria!-florin-citu-a-desemnat-trei-noi-secretari-de-stat-la-ministerul-finantelor
Timp de lectura: < 1 minut

Lucian Heiuș s-a născut la 13 noiembrie 1965 în Orăştie, judeţul Hunedoara. A absolvit Facultatea de Mecanică, din cadrul Politehnicii Cluj- Napoca (1990), Facultatea de Ştiinţe Economice în cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” Cluj Napoca (1999) şi Facultatea de Management Turistic şi Comercial din cadrul Universităţii Creştine “Dimitrie Cantemir” din Bucureşti (1999). A mai fost director general la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara (2013-2014), director executiv – servicii interne (mutare temporară) (2014-2015), director general (2016) la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. În 2016 a fost parlamentar ales pe listele PNL, și a fost membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

Alin Chitu a fost numit după ce a fost propus de Biroul Politic Județean al PNL Timiș. Este absolvent de ASE, membru al boardului Imprimeriei Naționale, a lucrat ca director la Deloitte România și a fost expert la Banca Mondială. În perioada 2007-2012 a fost manager în cadrul KMPG.

Dumitru Laurențiu Andrei este director general adjunct la Direcția de trezorerie din Ministerul Finanțelor și membru al boardului Imprimeriei Naționale. Lucrează în Minister din 1999. Din CV-ul său nu se înțelege dacă a reușit să-și ia diploma de doctorat la ASE, dar are un master acolo în managementul organizației publice. Este licențiat în economie la Universitatea Româno-Americană București.

Articolul precedentGheorghiță: ”190.000 de persoane s-au înscris pentru vaccinare în a doua etapă” – Nu a mai rămas niciun loc liber pentru vaccinare în București
Articolul următorVlad Voiculescu și-a programat părinții la vaccinare pe platformă: ”Platforma a funcționat bine. Probabil că vor mai fi disfuncționalități”