Acasă FEATURED Gheorghiță: ”190.000 de persoane s-au înscris pentru vaccinare în a doua etapă”...

Gheorghiță: ”190.000 de persoane s-au înscris pentru vaccinare în a doua etapă” – Nu a mai rămas niciun loc liber pentru vaccinare în București

109
0
gheorghita:-”190.000-de-persoane-s-au-inscris-pentru-vaccinare-in-a-doua-etapa”-–-nu-a-mai-ramas-niciun-loc-liber-pentru-vaccinare-in-bucuresti
Timp de lectura: < 1 minut

“Acum o oră erau 18.000 de utilizatori pe minut. Am vorbit cu directorul STS şi mi-a zis că e una dintre cele mai mari provocări din punct de vedere al platformelor informatice.

Erau în prima oră alocate peste 100.000 de sloturi, ceea ce înseamnă 50.000 de persoane programate, pentru că o persoană alocă prima doză şi doza de rapel”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă, la uin post TV.

„În momentul de faţă platforma funcţionează la parametri normali, call-center-ul de asemenea, sperăm să nu avem disfuncţionalităţi”, a precizat Gheorghiţă.

„Nu sunt doze pentru că există un calendar de livrare de la Comisia Europeană cu fiecare companie. Cu Pfizer presupune să primim săptămânal procent din numărul de doze contracatate. Pentru ianuarie aveam 150.000. Din acest punct de vedere trebuie să fim în concordanță cu numărul de doze”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Articolul precedentEXCLUSIV | Problema “națională” a fost tranșată: “Acolo trebuie să fie jucătorii cei mai reprezentativi”
Articolul următorNoi numiri la Palatul Victoria! Florin Cîțu a desemnat trei noi secretari de stat la Ministerul Finanțelor