Acasă FEATURED EXCLUSIV | Problema “națională” a fost tranșată: “Acolo trebuie să fie jucătorii...

EXCLUSIV | Problema “națională” a fost tranșată: “Acolo trebuie să fie jucătorii cei mai reprezentativi”

212
0
exclusiv-|-problema-“nationala”-a-fost-transata:-“acolo-trebuie-sa-fie-jucatorii-cei-mai-reprezentativi”
Timp de lectura: < 1 minut

Suprapunerea debutului preliminariilor CM 2022 cu grupele turneului final al CE de tineret poate aduce agitațe pe holurile de la Casa Fotbalului. 

Având în vedere că în joc este imaginea naționalelor de seniori și U21 ale României. E clar că ambii selecționeri și-ar dori să beneficieze de cei mai buni jucători pentru partidele oficiale programate în ultima decadă a lunii martie. Claudiu Vaișcovici nu s-a ferit să spună cum ar trebui gestionată o astfel de situație.

“Primul loc îl are echipa mare și acolo trebuie să fie jucătorii cei mai reprezentativi și cei mai buni la acea oră a jocurilor. Dacă se joacă duble dintr-alea nu știi când ai nevoie de un jucător. Și chiar dacă joacă 20 de minte îți poate schimba soarta unui meci. Întâietate are echipa mare”, a fost clar Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Nicolae Dică afirmase că jucătorii care ar putea prinde doar 20 de minute la naționala mare ar putea fi mai bine direcționați spre selecționala U21.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Articolul precedentMinisterul Sănătății, după ce un primar a fost vaccinat în etapa destinată medicilor: „Nu avem suficiente doze de vaccin pentru toți românii”
Articolul următorGheorghiță: ”190.000 de persoane s-au înscris pentru vaccinare în a doua etapă” – Nu a mai rămas niciun loc liber pentru vaccinare în București