Acasă FEATURED Ce pericol indică flacăra roșie de la aragaz?

Ce pericol indică flacăra roșie de la aragaz?

183
0
ce-pericol-indica-flacara-rosie-de-la-aragaz?
Timp de lectura: < 1 minut

De ce se schimbă culoarea focului

O schimbare a culorii flăcării este unul dintre principalele semne ale problemelor cu aragazul. În mod normal, flacăra ar trebui să fie albastră și să ardă într-un cerc uniform.

Dar dacă porniți aragazul și focul devine brusc galben sau portocaliu, atunci ceva nu merge bine.

La aragazele noi, acest lucru se întâmplă deoarece praful se adună în interiorul pieselor în timpul depozitării. Murdăria înfundă găurile de aerisire și provoacă decolorarea flăcării, scrie atlas-geografic.net. În primele zile de funcționare, problema dispare de la sine.

Un alt motiv poate fi o banală deplasare a pieselor din arzător. Pentru a rezolva problema, trebuie doar ca piesa să fie reașezată la locul ei.

Dacă flacăra nu arde uniform de vină pot fi micile blocaje. De exemplu, în cuptor, din cauza lipsei aerului, o flacără slabă se poate stinge pur și simplu. Acest lucru este periculos, deoarece gazul nears va începe să se acumuleze în bucătărie. Orice scânteie ar putea provoca o explozie.

Cea mai periculoasă culoare

Dacă flacăra aragazului devine roșie, aceasta indică o combustie slabă. Acest lucru se întâmplă din cauza “contaminării” gazului de pe traseul conductei sau furnizorilor care distribuie gaz de proastă calitate.

Articolul precedentPână când te va iubi, în funcție de zodie
Articolul următorAZI, ora 18 – NOI dezvăluiri despre MAFIA sângelui la Culisele Statului Paralel