Acasă FEATURED Până când te va iubi, în funcție de zodie

Până când te va iubi, în funcție de zodie

57
0
pana-cand-te-va-iubi,-in-functie-de-zodie

Promisiunile pe care ți le face partenerul pot părea ireale sau greu de crezut, însă nu trebuie să te gândești tot timpul că vrea doar să te impresioneze. Poate că el chiar își dorește să fiți împreună pentru tot restul vieții și să împărtășiți cele mai frumoase sentimente. Zodia în care este născut cel de lângă tine are o influență semnificativă, iar în funcție de acest lucru îți poți da seama cât va dura relația voastră.

Uite până când te va iubi în funcție de zodie

Berbec:…până mă vei trăda!

Berbecul este semnul zodiacal al Zeului Războiului – Marte. Acest lucru nu poate să însemne decât că fiecare zi a vieții lui este o luptă constantă cu orice. Este pregătit să se bată până la ultima suflare, dar pentru ce? Pentru ceva care contează foarte mult pentru el și pentru care este în stare să facă orice. 

S-ar putea să se plictisească atunci când câștigă o luptă, dar va căuta altceva care să îl stârnească. Dacă se întâmplă să ai lângă tine un Berbec, atunci dă-i în fiecare zi motive să se zbată pentru tine, ține-l ocupat pentru a nu căuta o altă pradă.

Taur:…până îmi frângi inima

De cele mai multe ori, este nevoie de foarte multe „eforturi” pentru a-i frânge inima unui Taur. Chiar dacă poate fi ușor rănit, cu greu se va considera distrus. Tocmai din această cauză, el este considerat a fi fidel și stabil, putând să suporte orice.

Odată ce ai câștigat încrederea unui Taur, există un singur gest care ar putea să îl facă să se răzgândească în ceea ce te privește: trădează-i încrederea și fă-l să se simtă nesigur pe el și pe alegerile pe care le face. Încearcă să fii mai diplomată dacă ai ceva să îi reproșezi și nu te lega de lucruri la care ține. Citește continuarea