Acasă Economie CFR Cluj dezminte criza salariilor: Există întârzieri dar doar de 8 zile

CFR Cluj dezminte criza salariilor: Există întârzieri dar doar de 8 zile

154
0
Timp de lectura: < 1 minut

Conducerea clubului de fotbal CFR Cluj dezminte informațiile cu privire la întârzierile salariale ale jucătorilor. În timă ce presa sportivă vehicula întârzieri de 3 luni, clubul susține că în prezent jucătorii au întârzieri de doar 8 zile.

Având în vedere exagerările apărute in Gazeta Sporturilor cu privire la situația economică a clubului nostru, dorim să reamintim că eforturile noastre urmăresc, de o bună perioadă de timp, redresarea și optimizarea financiară. Ca urmare, situația reală e mult diferită față de ceea ce GSP a prezentat în ultimele zile. Chiar dacă activitatea este oprită în această perioadă a sărbătorilor, azi avem o întârziere de doar 8 zile pentru un salariu.

Remarcăm, de asemenea, că se omite faptul că echipa noastră a trecut recent printr-un proces de reconstrucție. Spre deosebire de anii anteriori, CFR Cluj a reușit să fie activă pe piața transferurilor și să întregească astfel veniturile clubului. În această situație este nevoie de timp pentru ca atât noul antrenor, cât și noii jucători să se adapteze și să reușească să producă, așa cum ne dorim cu toții, rezultatele cu care ne-am obișnuit în sezoanele precedente.

Cu toate astea, CFR Cluj se află pe a doua poziție în clasament și este calificată în sferturile Cupei României, fapte (și nu vorbe) care stau la baza unui parcurs echilibrat.

Avem dorința și speranța că atât efortul nostru comun, cât și jucătorii care se vor alătura familiei noastre în această campanie de transferuri, vor contribui decisiv la creșterea echipei și la atingerea obiectivelor pe care CFR Cluj și le propune an de an, a transmis conducerea CFR Cluj într-un comunicat de presă.

Abonare la newsletter:

Articolul precedentOrașul “comoară” începe 2024 cu stângul: „Revelion în centrul orașului de 5 belele, două ore și jumătate fără curent”
Articolul următorDeputat clujean: În fiecare an pornim un război care ține vreo lună