Acasă Politică Ciolacu: “Mai nou, ‘subsemnatul Orban’ se autopropune iarasi premier. Singura solutie este...

Ciolacu: “Mai nou, ‘subsemnatul Orban’ se autopropune iarasi premier. Singura solutie este premierul propus de PSD”

465
0
ciolacu:-“mai-nou,-‘subsemnatul-orban’-se-autopropune-iarasi-premier.-singura-solutie-este-premierul-propus-de-psd”
Timp de lectura: < 1 minut

Marcel Ciolacu critica decizia lui Ludovic Orban de a revendica din nou functia de premier. Presedintele PSD sustine ca “subsemnatul Orban” se autopropune premier, desi a plecat acum o saptamana din aceasta functie “de incompetent ce a fost in gestionarea pandemiei si a economiei”.Liderul PSD a adaugat ca singura solutie e Alexandru Rafila la sefia Executivului, propunerea facuta de social-democrati.

“Circul pierzatorilor nu mai pleaca din oras! Mai nou, > se autopropune iarasi premier, o functie din care a plecat acum o saptamana de incompetent ce a fost in gestionarea pandemiei si a economiei. Nu, >! Tu nu mai poti avea nicio functie in statul roman. Nu o meriti! Oamenii mor pe capete, in timp ce voi, inconstientilor, continuati sa va bateti pe ciolan! Singura solutie este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strangeti-va circul ridicol si plecati odata acasa! Pierzatorilor!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante – Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate.

Liderul liberalilor a argumentat ca intr-o democratie votul cetatenilor e baza pentru orice negociere, PNL avand o pondere de aproximativ 55% in cadrul acestei majoritati parlamentare considera legitim sa desemneze candidat la functia de premier si candidat la functia de presedinte al uneia dintre Camere.

Cititi si:

Conducerea PNL a validat ambele variante de negociere: Ludovic Orban – premier, Florin Citu – presedinte al Senatului sau Citu – premier si Orban – presedinte al Camerei


Articolul precedentDe Hanuca si de Craciun, fii generos pentru educatia de viitor
Articolul următorDe joi începe distribuirea primelor 300.000 de teste rapide antigen la nivel naţional. ANUNȚUL lui Raed Arafat