Acasă Ultima Oră De joi începe distribuirea primelor 300.000 de teste rapide antigen la nivel...

De joi începe distribuirea primelor 300.000 de teste rapide antigen la nivel naţional. ANUNȚUL lui Raed Arafat

574
0
de-joi-incepe-distribuirea-primelor-300000-de-teste-rapide-antigen-la-nivel-national.-anuntul-lui-raed-arafat
Timp de lectura: < 1 minut

„De mâine începem distribuirea primelor 300.000 de teste rapide de antigen la nivel naţional din cele trei milioane care s-au contractat. Săptămâna viitoare vom distribui încă o tranşă. Asta înseamnă că la nivel de servicii de urgenţă, camere de gardă, spitale, poate chiar la nivelul serviciilor de ambulanţă o să începem să dăm aceste teste, posibilitatea de a testa şi de a obţine un rezultat rapid va fi mult mai mare. Deci testarea va fi mai intensă, mai frecventă, poate şi mult mai mare decât să recoltezi şi aştepţi PCR-ul”, a declarat Raed Arafat, miercuri seară, la un post TV.

„Săptămâna viitoare, din ce am discutat cu domnul ministru Tătaru, vom începe să dăm şi serviciilor de ambulanţă, şi atunci când te duci la un suspect, la un simptomatic, atunci da, poţi să faci testul. Deci să înţeleagă lumea: nu vom face teste la cerere, la telefon, să vină ambulanţa să mă testeze. Exclus. Dacă ne chemi şi vedem că nu ai simptome, nu te testăm, pentru că asta înseamnă că pui sistemul de urgenţă sub presiune”, a mai spus secretarul de stat.

Articolul precedentCiolacu: “Mai nou, ‘subsemnatul Orban’ se autopropune iarasi premier. Singura solutie este premierul propus de PSD”
Articolul următorFiica unui primar detasata la Ministerul Mediului si rugata sa spuna ce stie sa faca: “Acum ce ma intrebati din astea!?”