Acasă Economie Client păgubit de 7.800 de lei, de un magazin din Cluj. A...

Client păgubit de 7.800 de lei, de un magazin din Cluj. A rămas și fără marfă, și cu banii dați

125
0
Clujean inselat de o firma de gresie
Clujean inselat de o firma de gresie
Timp de lectura: 2 minute

Magazinul XGres Ceram SRL din Cluj-Napoca l-a uşurat pe un client de avansul în procent de 100% pentru o comandă de gresie. Comanda nu a mai fost livrată, iar banii încă nu i-au fost returnaţi clujeanului. 

“În luna septembrie am mers pe Calea Turzii nr. 2B la cei de la XGres Ceram să achiziţionez gresie. Am găsit modelul dorit care se aducea doar pe comandă. Aceştia mi-au cerut avans 100% adică suma de 10.000 lei, urmând în decurs de 2 săptămâni să îmi livreze gresia”, anunță cititorul care a trimis speța. 

Deşi trecuse aproape o lună de la plata avansului, acesta a fost anunţat ulterior de către cei de la XGres Ceram că îi vor returna banii într-o săptămână deoarece nu au putut onora comanda cu modelul dorit de client, arată zcj.ro

“După aproximativ 4 săptămâni mi-au zis că nu a mai venit gresia şi că îmi returnează banii înapoi în decurs de 1 săptămână. După circa o lună am primit 1.000 lei inapoi, iar după încă două săptămâni 1.200 lei şi atât a fost”, adaugă omul păgubit de o sumă frumuşică.

Interesant este că, deşi firma clujeană i-a cerut toţi banii odată la plasarea comenzii, după ce a constatat că nu poate onora comanda, a început să îi returneze omului doar câteva firmituri din valoarea facturii. Clientul spune că restul sumei de 7.800 lei nu a mai reuşit să o recupereze nici până în ziua de azi

Aşa că omul e foarte hotărât ca şi alţii să afle păţania lui pentru ca viitorii cumprători de la XGres Ceram să fie în gardă cu privire la felul în care înţelege această firmă să aplice practicile comerciale. Aşa măcar unii dintre posibilii clienţi vor alege alt magazin şi nu vor avea o experienţă asemănătoare.

Omul face precizarea că are toate dovezile care îi susţin povestea: factura şi toate actele necesare care fac dovada plăţii, ori a sumelor infime returnate de magazinul de gresie din Cluj-Napoca.

Articolul precedentGigantul clujean Banca Transilvania va achiziţiona Țiriac Leasing
Articolul următorȘoferii de BOLT ies luni în stradă, la protest. De cealaltă parte, taximetriștii “tradiționali” dau în judecată primăria lui BOC