Acasă FEATURED Comisarul-șef Radu Gavriș nu mai coordonează lupta anti-COVID în Poliția Capitalei, după...

Comisarul-șef Radu Gavriș nu mai coordonează lupta anti-COVID în Poliția Capitalei, după ce a fost legitimat într-un restaurant în care se mai aflau zeci de persoane. Decizie a ministrului de Interne

153
0
comisarul-sef-radu-gavris-nu-mai-coordoneaza-lupta-anti-covid-in-politia-capitalei,-dupa-ce-a-fost-legitimat-intr-un-restaurant-in-care-se-mai-aflau-zeci-de-persoane.-decizie-a-ministrului-de-interne
Timp de lectura: < 1 minut

Radu Gavriș, înlocuit din funcție de ministrul de InterneEMBED VIDEO
LINK CU VIDEO


Embed:


Link:

Anunțul a venit după ce comisarul-șef a fost surprins într-un restaurant din Centrul vechi al Bucureștiului, alături de 26 de persoane.

Potrivit ministrului de Interne, Poliția Română face cercetări în acest caz, pentru a stabili dacă Gavriș este vinovat de nerespectarea prevederilor legale ce decurg din statutul de polițist și de încălcarea măsurilor sanitare în vigoare.

Între timp, ancheta continuă la vârful Poliţiei Capitalei.

Potrivit polițiștilor care au făcut controlul, clienții legitimați vineri seară erau într-un spaţiu închis şi au încălcat astfel regulile anti-COVID. Atât clienţii, cât şi reprezentanţii restaurantului au fost amendaţi. Printre petrecăreţi era şi o persoană care ar fi trebuit să stea acasă, în carantină.

Radu Gavriș este acum cercetat disciplinar.

Sunt însă voci care pun întreaga situație pe seama luptelor interne din poliție. Unii susțin că echipele de control nu ar fi ajuns din întâmplare la restaurantul respectiv, iar pozele ar fi fost făcute chiar de oameni din structurile poliției. Alții sunt surprinși că adjunctul Poliției Capitalei s-a expus în acest fel.

Articolul precedentScenariu spectaculos după un accident rutier produs în Suceava. După ce a lovit cu mașina un pieton, șoferul l-a dus acasă şi l-a pus în pat
Articolul următorMarcel Ciolacu anunță consultări cu sindicaliștii pe tema bugetului propus de PSD: Sunt bani pentru majorarea veniturilor românilor!