Acasă Ultima Oră Crimă înfiorătoare la Dezmir. O femeie și-a omorât soțul, de față cu...

Crimă înfiorătoare la Dezmir. O femeie și-a omorât soțul, de față cu copilul de 3 ani

422
0
Politia nu treceti
Politia nu treceti
Timp de lectura: < 1 minut

O crimă înfiorătoare a avut loc ieri în Dezmir. O femeie și-a omorât soțul în timp ce mezinul familiei, în vârstă de trei ani, s-ar fi aflat în casă.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, era marinar și lipsea mult de acasă. Acesta ar fi fost luat prin surprindere de soția lui care ar fi venit în spatele lui și l-a rănit mortal, informează stirileprotv.ro.

Crimă în Cluj. O femeie și-a ucis soțul marinar sub privirile mezinului familiei 1

Totul s-ar fi intamplat în casă. Mai târziu, un vecin a văzut trupul bărbatului în curtea familiei și a chemat ajutoare.

Vecinii povestesc că femeia a avut mai multe gesturi necugetate. În urmă cu aproximativ trei săptămâni ar fi furat două mașini pe care le-ar fi condus pe un câmp. Chiar dacă în ultima vreme s-au mai auzit certuri din curtea familiei, oamenii nu se așteptau la un asemenea deznodământ.

Bătrână: „A fost azi la noi, a vorbit cu nepotul. S-a dus acasă. Ea avea copil de trei ani. Era cu copilul acasă. Copilul a văzut toată scena, ăla micuț. Nu s-a auzit nimic, numai… În casă… A venit repede poliția, salvarea, dar a fost…”.

Timp de ore bune, oamenii legii au cercetat locuința familiei.

În urmă cu câteva săptămâni, femeia a mai avut un episod de furie. A fost internată la psihiatrie pentru câteva zile. Soțul ar fi scos-o de acolo pe semnătură. Cei trei copii ai familiei au ajuns acum în grija unor rude, în timp ce femeia a fost reținută.

Articolul precedentAeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj a sărbătorit pasagerul cu numărul 1 milion în anul 2023
Articolul următorEveniment comemorativ la 10 ani de când Aeroportul Internaţional Cluj poartă numele marelui erou naţional Avram Iancu