Acasă Produs în Transilvania Delivery Cluj: Top 5 restaurante care fac delivery din Cluj-Napoca

Delivery Cluj: Top 5 restaurante care fac delivery din Cluj-Napoca

282
0
delivery Cluj
Timp de lectura: 2 minute

Delivery Cluj: Odată cu închiderea localurilor la interior, multe restaurante din Cluj s-au orientat spre partea de delivery.

Delivery Cluj: Cele mai bune restaurante de delivery din Cluj-Napoca

Gazeta de Cluj a făcut o listă cu cele mai bune restaurante de unde clujenii pot comanda mâncare.

Tokyo – Restaurant cu specific japonez

Pe site-ul TripAdvisor, restaurantul Tokyo are un puncat de 4.5 din 5. Localul servește mâncare cu specific japonez. De asemenea, are specialități vegetariene, vegane și fără gluten. Prețurile variază între 15 și 405 lei.

„Pe departe cel mai bun restaurant în care am mâncat în Cluj. Mâncarea este proaspătă și incredibilă”, a scris un client mulțumit.

Delivery Cluj: London Brothers

London Brothers are reviewuri foarte bine, primind de la clienți nota 5 din 5. Este un restaurant cu specific britanic și internațional. Au specialități de mâncăruri vegetariene, vegane, dar și fără gluten.

„Mâncare vegană și vegetariană extraordinară! Este unul dintre locurile perfecte de unde poți comanda din Cluj-Napoca. Au o varietate extraordinară”, a spus un client.

Tortelli Pasta Bar

Tortelli Pasta Bar este un restaurant care se axează pe specificul italian, specialitatea aici fiind pastele. Prețurile variază între 29 și 49 de lei.

„Mâncarea este extraordinară. Simți cu adevărat că pastele sunt făcute în casă. Am mâncat clasicele Carbonara și sunt foarte bune! Nu am de ce să mă plâng”, a explicat o tânără.

Delivery Cluj: Samsara Foodhouse

Samsara Foodhouse a intrat în forță în piața restaurantelor din Cluj-Napoca cu preparate vegane și vegetariene de cea mai bună calitate. Are nota de 4.5 din 5.

Clienții mulțumiți spun că mâncarea este foarte gustoasă.

Pizza Acrobatica

De pe lista restaurantelor din Cluj-Napoca care oferă serviciul de delivery nu putea să lipsească și o pizzerie. Astfel, în top a ajuns Pizza Acrobatica, o pizzerie foarte apreciată de clujeni, având un rating de 4.5 din 5.

Prețurile variază între 20 și 49 de lei.

CITEȘTE ȘI:

La Vărzărie, unul dintre cele mai cunoscute localuri clujene, riscă să dispară. Cristian Țone: Să mai veniți pe la noi!

Articolul precedentMulți legumicultori renunță să mai cultive roșii, pentru că nu se mai acordă ajutorul de la stat
Articolul următorRelaxarea restricțiilor în Europa este PREMATURĂ! Trebuie să avem răbdare, avertizează OMS