Acasă FEATURED Demn de tot respectul: Un polițist a refuzat MITĂ un APARTAMENT!

Demn de tot respectul: Un polițist a refuzat MITĂ un APARTAMENT!

348
0
Timp de lectura: < 1 minut

Caz incredibil la Cluj, unde, pe data de 9 martie, un șofer a fost oprit în trafic de către un echipaj rutier din Turda. Polițiștii au depistat faptul că acesta nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Șoferul a încercat inițial să îl mituiască pe polițist cu 1.000 de euro, ajungând până la un apartament.

„În timp ce politistul întocmea actele şi discuta cu inculpatul, cel din urmă a continuat cu rugăminţile de a fi iertat, a scos banii din buzunar şi i-a oferit poliţistului, propunere refuzată din nou. După verificările efectuate şi după ce s-a constatat că inculpatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule, la data de 5 ianuarie 2020, poliţistul i-a adus la cunoştinţă că urmează să i se întocmească şi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod Penal (conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România -n.red.) iar inculpatul, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, i-a promis poliţistului un apartament, promisiune refuzată din nou”, arată procurorii, citați de actualdecluj.

„Fapta a fost denunțată de polițist. Acordul de recunoaștere a vinovăției a fost incheiat pentru o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare cu suspendarea sub supraveghere pentru doi ani.” au mai transmis colegii de la actualdecluj.

Articolul precedentCeai: secretul neștiut. De ce trebuie să bem ceai în fiecare zi?
Articolul următorIohannis a promulgat legea care extinde lista categoriilor de persoane cărora le va fi redusă cu 2 ani vârsta de pensionare