Acasă Eveniment Descoperire macabră lângă Timișoara. Cadavrul carbonizat al unei persoane a fost descoperit...

Descoperire macabră lângă Timișoara. Cadavrul carbonizat al unei persoane a fost descoperit într-o mașină incendiată (VIDEO)

154
0
descoperire-macabra-langa-timisoara.-cadavrul-carbonizat-al-unei-persoane-a-fost-descoperit-intr-o-masina-incendiata-(video)
Timp de lectura: < 1 minut

Acasa

Ştiri

Știri Locale

Descoperire macabră lângă Timișoara. Cadavrul carbonizat al unei persoane a fost descoperit într-o mașină incendiată (VIDEO)

Descoperire macabră, duminică dimineață, pe un câmp de lângă municipiul Timișoara. Cadavrul unei persoane carbonizate a fost descoperit într-o mașină, care prezenta semnele unei incendieri. Deocamdată nu se știe dacă persoana era un bărbat sau despre o femeie.

”În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite IPJ Timiş.

Autoturismul, un Renault Megane, se află la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată locuinţă şi departe de drumul principal. Nimeni nu a observat focul care a cuprins maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Anchetatorii au misiunea de a afla dacă trupul carbonizat este al unui bărbat sau al unei femei dacă este vorba de un accident, o crimă sau sinucidere.

Articolul precedentProteste ale sindicaliștilor în fața Guvernului și a altor instituții din Capitală
Articolul următorZboruri suspendate pentru a preveni sosirea persoanelor infectate cu noua mutație coronavirus. Decizia controversată a Israelului