Acasă FEATURED Despăgubiri de 20.000 de euro, pentru o femeie din Cluj, după ce...

Despăgubiri de 20.000 de euro, pentru o femeie din Cluj, după ce s-a împiedicat de un cui

201
0
Timp de lectura: < 1 minut

Într-un caz recent din Cluj, o femeie a primit despăgubiri în valoare de 20.000 de euro după ce s-a împiedicat de un obiect metalic în parcarea unui magazin de bricolaj, suferind multiple leziuni, inclusiv fractura nasului.

Evenimentul nefericit a avut loc atunci când femeia, clientă a magazinului de bricolaj, se îndrepta spre mașina sa parcată în parcarea acestuia. Cu toate acestea, ea nu a observat un diblu metalic de dimensiunea unui cui amplasat în mod necorespunzător în zona de circulație pietonală. Împiedicându-se de acest obiect, femeia a căzut violent, suferind răniri serioase, inclusiv fractura nasului și luxație la umărul drept.

În urma incidentului, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale extinse. Procesul de recuperare a inclus purtarea unei orteze timp de aproape trei săptămâni și participarea la ședințe de kinetoterapie pe o perioadă de șase luni. Confruntându-se cu costuri semnificative și suferință fizică, ea a decis să acționeze în instanță magazinul de bricolaj, solicitând inițial daune morale în valoare de 200.000 de euro.

Cu toate acestea, judecătorii au redus suma cerută la 20.000 de euro, argumentând că nu existau marcaje specifice pentru pietoni în parcarea magazinului la momentul incidentului. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Reprezentanții magazinului de bricolaj au respins acuzațiile, susținând că femeia ar fi trebuit să fie mai atentă și să respecte regulile de circulație din parcare. Cu toate acestea, judecătorii au contrazis această afirmație, subliniind absența marcajelor speciale pentru deplasarea pietonilor în zona respectivă la acel moment.

Articolul precedentCFR interzice suporterilor Universității să afișeze însemnele clubului la derby. Răspunsul U Cluj: NU negociem
Articolul următorAnul 2023, cel mai bun din istoria Aeroportului Internațional Cluj