Acasă Eveniment CFR interzice suporterilor Universității să afișeze însemnele clubului la derby. Răspunsul U...

CFR interzice suporterilor Universității să afișeze însemnele clubului la derby. Răspunsul U Cluj: NU negociem

4631
0
CFR le interzice celor de la U Cluj accesul cu fulare la derby
CFR le interzice celor de la U Cluj accesul cu fulare la derby
Timp de lectura: < 1 minut

Tensiune maximă înaintea meciului direct dintre cele două echipe clujene de fotbal. CFR Cluj, gazda meciului, încearcă să descurajeze participarea fanilor Universității, limitând chiar vestimentația cu care se pot prezenta la stadion.

Inițial, au acordat prioritate achiziționării biletelor doar suporterilor lor, iar acum au anunțat că fanii Universității care cumpără bilete nu vor putea purta însemnele clubului.

„Din considerente de securitate și pentru buna desfășurare a meciului, accesul în stadion la jocul de joi seara este interzis pentru fanii Universității, cu excepția celor din Peluza 1, sectorul 28 (rezervat suporterilor echipei oaspete)”, a transmis CFR Cluj.

Anunțul a stârnit nemulțumire printre suporterii Șepcilor Roșii, care au afirmat că nimeni nu le poate interzice să-și susțină echipa.

„Noi susținem Universitatea în Alb și Negru, oriunde și oricând, cu pasiune. Simbolurile noastre, culorile, și identitatea nu sunt negociabile. Nimeni nu poate să ne interzică să purtăm însemnele echipei noastre. Vom continua să ne manifestăm în Alb și Negru și în Cluj-Napoca”, au transmis suporterii Universității.

Această situație tensionată poate duce la conflicte nedorite, iar anunțul clubului CFR Cluj a amplificat tensiunile înaintea meciului.

Articolul precedentAeroportul Internațional Brașov Ghimbav în umbra dezvoltării: Destinații limitate, în plin sezon de sărbători
Articolul următorDespăgubiri de 20.000 de euro, pentru o femeie din Cluj, după ce s-a împiedicat de un cui