Acasă FEATURED Directoare din Primăria Cluj cu salar de 100 de milioane, în chirie...

Directoare din Primăria Cluj cu salar de 100 de milioane, în chirie ANL cu 141 de lei pe lună

135
0
O directoare din Primaria Cluj sta cu 141 de lei intr-un ANL
O directoare din Primaria Cluj sta cu 141 de lei intr-un ANL
Timp de lectura: < 1 minut

O funcționară publică, din cadrul primăriei Cluj-Napoca, care câștigă aproape 10.000 de lei pe lună, beneficiază din partea municipalității și de un apartament ANL, pentru care plătește doar 141 de lei pe lună.

Potrivit Ziar de Cluj, Ciucanu Angela Maria ocupă funcția de șefă a Serviciului de Resurse Umane în cadrul Primăriei Cluj-Napoca începând din 2016. Deși își asigură un venit lunar de 9.800 de lei, Ciucanu a decis să nu opteze pentru închirierea unui apartament la prețul pieței, care se situează între 350 și 450 de euro lunar. În schimb, a ales să locuiască într-un apartament de tip ANL, cu două camere, situat pe Calea Florești.

Chiria pentru apartamentul de 55 de metri pătrați în care locuiește a fost stabilită în 2022 la suma de 141 de lei.

Conform declarației de avere, Ciucanu nu deține proprietăți imobiliare sau terenuri în proprietate. Deține o mașină achiziționată în 2009 și nu are economii în conturi bancare, nici credite contractate.

Conform legii, ar avea posibilitatea să achiziționeze apartamentul de pe Calea Florești la un preț mult redus, de trei ori mai mic decât prețul pieței. Totuși, situația este complicată deoarece blocul este construit pe terenul deținut de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV).

Articolul precedentClujul are de astăzi una dintre cele mai moderne platforme pentru staționarea aeronavelor
Articolul următorValenin Oprea de la Spitalul Militar Cluj, obligat să plătească zeci de mii de euro pentru malpraxis