Acasă Eveniment Doliu în lumea CFR Cluj: A murit “Nea Sandu”, unul dintre cei...

Doliu în lumea CFR Cluj: A murit “Nea Sandu”, unul dintre cei mai vechi oficiali ai clubului

302
0
A murit un mare oficial al acelor de la CFR Cluj
A murit un mare oficial al acelor de la CFR Cluj
Timp de lectura: < 1 minut

Alexandru Matei, binecunoscut sub numele afectuos de “Nea Sandu” sau “Ferguson,” care a deținut cel mai îndelungat post oficial în cadrul clubului de fotbal CFR Cluj, a plecat din această lume.

De-a lungul carierei sale în lumea fotbalului, Alexandru Matei a îndeplinit o varietate de funcții în cadrul clubului, trecând de la jucător și conducător până la antrenor.

Cu o loialitate de nedezmințit față de CFR Cluj, Nea Sandu și-a dedicat întreaga sa viață acestui club, aducându-i o contribuție semnificativă și lăsând o amprentă profundă asupra istoriei echipei.

Clubul CFR 1907 Cluj a exprimat profundul său regret și tristețea în urma pierderii lui Nea Sandu, subliniind contribuția neprețuită pe care acesta a adus-o la succesul echipei și legăturile puternice pe care le-a construit cu întreaga familie CFRistă.

Mesajul emis de club a subliniat că, indiferent de rolul pe care l-a deținut în cadrul clubului, Nea Sandu a acționat cu devotament și pasiune, oferind suporterilor numeroase momente memorabile.

Cu recunoștință și respect profund, clubul a subliniat că Alexandru Matei va rămâne întotdeauna în inimile și amintirile celor care au avut privilegiul de a-l cunoaște, admirându-i pasiunea și dedicarea față de fotbal și față de CFR Cluj.

⚫ Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a celui ce ne-a fost…

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ on Friday, October 20, 2023
Articolul precedentDavid Ciceo, directorul aeroportului clujean, a participat la ședința  Comitetului de Conducere al Consiliului Internațional al Aeroporturilor
Articolul următorFOTO: Cum arată acum Parcul Feroviarilor, a cărui modernizare a început acum 2 ani. GALERIE diferită față de cea a Primăriei