Acasă Ultima Oră Droguri găsite de poliţiştii din Vama Borş în maşina unui bărbat care...

Droguri găsite de poliţiştii din Vama Borş în maşina unui bărbat care venea din Ungaria

619
0
Timp de lectura: < 1 minut

Procurorii DIICOT din Oradea au reţinut un bărbat pentru 24 de ore, după ce în maşina lui au fost descoperite droguri, la un control efectuat de poliţiştii de frontieră în Vama Borş.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpatul J.Ş. a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept.

În cauză s-a stabilit că bărbatul s-a prezentat marţi în Punctul de trecere a frontierei Borş, pe sensul de intrare în România din Ungaria.

Existând suspiciuni cu privire la bunurile deţinute asupra bărbatului, poliţiştii au efectuat un control amănunţit al autoturismului şi au descoperit aproximativ 90 de grame de amfetamină – drog de mare risc şi un cântar electronic de precizie.

Bărbatul va fi prezentat miercuri Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentGermania: Muncitorii români, protest de amploare la Bonn: “Scoateți-vă singuri sparanghelul din pământ!” Video
Articolul următorVirgil Popescu: România nu s-a opus semnării unui protocol turistic cu Grecia, Bulgaria şi Serbia