Acasă Eveniment Educatoare, filmată în timp ce lovește un copil pentru că refuză să...

Educatoare, filmată în timp ce lovește un copil pentru că refuză să taie fructe la grădiniță. VIDEO

335
0
Timp de lectura: < 1 minut

O educatoare a lovit un copil pentru că nu a vrut să taie fructe pe o farfurie la o grădiniță din Fetești, județul Ialomița, conform edupedu. Cadrul didactic a filmat scena, iar ulterior videoclipul a fost postat de un părinte pe Facebook.

Copiii erau puși să taie fructe folosind cuțite de unică folosință, pe farfurii de plastic. Copilul care a refuzat să desfășoare activitatea, a fost plesnit peste față. Intreaga scenă apare în videoclipul filmat de educatoare.

La minutul 1:10 se poate observa cum femeia îl lovește pe băiat, care începe să plângă. Copiii par toți a fi speriați.

După acest incident, educatoarea a fost concediată, iar în locul ei, pentru moment, s-a angajat un suplinitor.

“Începând de astăzi, doamna educatoare are contractul individual de muncă încetat. Am fost acolo la prima oră, la ora 7:00 s-a întrunit Consiliul de Administrație, de astăzi am găsit pe altcineva până când se va identifica un alt cadru didactic care să vină la copii. De astăzi, nu mai este în învățământ”, declară Steluța Iuliana Mitrea, Inspector Școlar General din Ialomița.

Câțiva părinți chiar au depus plângere la poliție împotriva educatoarei.

„Părinții au făcut plângere penală la poliție și chiar m-au întrebat dacă să își retragă plângerea [având în vedere că i-a fost desfăcut contractul de muncă – N.Red.]. Le-am zis să nu își retragă plângerea, organele de cercetare să își facă treaba și este treaba dumneaei cum își va explica comportamentul față de copii”, adaugă inspectorul școlar.

Articolul precedentElev din Cluj, mușcat de un ciobănesc care terorizează zona. Proprietarul ridică din umeri
Articolul următorMedic: ”Știți câte cancere nu au mai fost diagnosticate la timp? Blocarea sistemului de sănătate face mai multe victime decât COVID”