Acasă FEATURED Medic: ”Știți câte cancere nu au mai fost diagnosticate la timp? Blocarea...

Medic: ”Știți câte cancere nu au mai fost diagnosticate la timp? Blocarea sistemului de sănătate face mai multe victime decât COVID”

519
0
Timp de lectura: < 1 minut

Medicul Laszlo Lorenzovici a vorbit la Libertatea despre măsurile haotice luate în pandemie care i-au lăsat pe bolnavii non-COVID fără tratamente și diagnostice.

Medicul Laszlo Lorenzovici: „Știți din ce cauză a murit profesorul Istvan Benedek din Târgu Mureș, doctorul care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în România? El a reușit să depășească infecția cu COVID și a fost răpus de infecția cu o bacterie luată din aparatul de ventilat!”

Medicul spune că nu este normal ca ceilalți pacienți să fie ignorațid e spitale. „Dacă a apărut acest coronavirus nou, care este un virus periculos, asta nu înseamnă că ceilalți bolnavi au dispărut. Există și ei dezvoltă boli, forme avansate de cancer, care devin netratabile… Cel mai bine se vede în consumul de medicamente care a scăzut pe anumite boli autoimune sau oncologice…

La 28 de cazuri pe zi s-a decretat carantina. La 180 de cazuri pe zi s-a ridicat carantina. La 1.800 de cazuri, nimeni nu se mai stresează. La 2.800 de cazuri pe zi, viața merge înainte. Acum am ajuns la 4.000. Cam așa am trăit toți aceste ultime 8 luni.

Măsurile trebuie să fie adaptive în funcție de regiuni, de orașe… Nimeni nu mai are bani ca să închidă tot. Dacă ai probleme la degetul mic nu amputezi tot piciorul…”

Articolul precedentEducatoare, filmată în timp ce lovește un copil pentru că refuză să taie fructe la grădiniță. VIDEO
Articolul următorCadre medicale de la Maternitatea Spitalului Câmpina, unitate suport, infectate cu coronavirus