Acasă Economie Elisei Otvos, elevul de clasa a VIII-a din Florești, aduce acasă Cupei...

Elisei Otvos, elevul de clasa a VIII-a din Florești, aduce acasă Cupei României la box

252
0
Elisei Otvos
Elisei Otvos
Timp de lectura: < 1 minut

Elisei Otvos, speranța box-ului clujean, a devenit campion național, aducând acasă trofeul Cupei României în urma unei impresionante victorii în finala mare desfășurată la Drobeta Turnu-Severin.

Elisei Otvos, pregătit de antrenorul emerit Victor Lupo de la clubul Rai Boxing, este elev în clasa a VIII-a la Liceul „Dumitru Tăuțan” din Florești.

Acest succes este rezultatul anilor de muncă și sacrificii, atât ai tânărului sportiv, cât și ai părinților și antrenorului său. Comunitatea din Florești este mândră de realizarea lui Elisei și îi transmite felicitări pentru această nouă performanță.

„Totul a început aici, au urmat ani de muncă și sacrificiu pentru ca azi, noi, floreștenii să avem un campion. El este Elisei Otvos, copilul care prin munca lui și eforturile părinților și antrenorului emerit Victor Lupo a adus la noi acasă Cupa României la box. Nu putem decât să ne scoatem clopul (cum se spune în popor) în fața lor și să le mulțumim. Greul abia acum începe pentru Elisei, el are acum datoria să continue ce a început și să urce pe scara carierei treaptă cu treaptă. Felicitări Elisei Otvos”, a scris un locuitor din Florești pe Facebook.

În cadrul aceleiași competiții, sportivul Vlad Pustai a obținut titlul de vicecampion, la categoria grea, sub 15 ani.

Elisei Otvos cât și Vlad Pustai sunt cei mai promițători tineri pugiliști pe care i-a dat județul Cluj în ultimii ani, talentul lor și capacitatea de muncă fiind garanția viitoarelor reușite de excepție în viitor.

Elisei si Vlad alaturi de antrenorul Victor Lupo
Elisei si Vlad alaturi de antrenorul Victor Lupo

Felicitări celor doi tineri sportivi clujeni care au pus Clujul pe harta boxului!

Articolul precedentElisei Otvos și Vlad Pustai, în finala Cupei României la box. Clujul are cu se mândri
Articolul următorFestivalul VISUALI ITALIANE – Noua Cinematografie Italiană în România vine la Cluj-Napoca cu cele mai noi filme între 14 și 17 martie