Acasă Ultima Oră Explozie într-o locuinţă din centrul Aradului! O persoană rănită şi două maşini...

Explozie într-o locuinţă din centrul Aradului! O persoană rănită şi două maşini avariate

171
0
explozie-intr-o-locuinta-din-centrul-aradului!-o-persoana-ranita-si-doua-masini-avariate
Timp de lectura: < 1 minut

Explozia s-a produs într-o locuinţă situată la parterul unei clădiri istorice din centrul arhitectural al Aradului, în urma unei acumulări de gaze de la o butelie cu furtun defect.

Proprietarul locuinţei a încălzit apa dintr-un boiler improvizat cu ajutorul unui arzător conectat la o butelie. La final, a oprit arzătorul, dar nu şi butelia, de la care s-au produs scurgeri de gaz în baia locuinţei prin furtunul perforat. Când bărbatul a intrat în baie şi a aprins becul, s-a produs o explozie, care nu a fost urmată de un incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a fost rănit, iar soţia acestuia, care se afla în altă încăpere şi nu a fost rănită, a sunat la 112.

Pompierii l-au găsit pe bărbat cu arsuri pe faţă şi braţe, dar conştient. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru îngrijiri.

Conform ISU, explozia a proiectat elemente din construcţia clădirii – cărămizi, bucăţi de tâmplărie – la o distanţă de 20 de metri pe Strada Mărăşeşti. În zonă nu erau trecători în acel moment. Două autoturisme parcate însă au fost avariate.

Articolul precedentRaed Arafat, cartoful fierbinte din noul guvern. Va fi sau nu schimbat?
Articolul următorEduard Novak, noul ministru al Sportului: Provocarile sunt combustibil pentru mine. Anul 2021 va fi anul reconstruirii, al curajului